אינדיאנה גריל בר – חדש בגליל המערבי

על הצד הקולינרי אחראי שף גילי סגל, בוגר לימודים בארה"ב, מי שהקים קונספטים קולינריים ותכנון מטבחים בחברות היי-טק, במלונות בארץ ובצרפת ובכפרי נופש באנטליה

על הציר המוביל בין כרמיאל לעכו, נפתחה מסעדת אינדיאנה גריל בר (קליל החורש לשעבר), בבעלותו של עו"ד ראוף חטיב, יזם צעיר העומד מאחורי המסעדה וגן האירועים החדש שיפתח בקרוב.

על הצד הקולינרי אחראי שף גילי סגל, בוגר לימודים בארה"ב, מי שהקים קונספטים קולינריים ותכנון מטבחים בחברות היי-טק, במלונות בארץ ובצרפת ובכפרי נופש באנטליה. בשנים האחרונות היה גילי שף ראשי של מלון רות רימונים בצפת, מלון אסיינדה ביער במעלות, והפרויקט האחרון שלו היה הקמת כל הקונספט הקולינרי של מלון הבוטיק אלגרה בירושלים.

באינדיאנה גריל בר יצר השף תפריט המורכב מארבעה תפריטים רצים, כאשר גולת הכותרת תהיה בשרים איכותיים העוברים תהליך יישון בשיטות צלייה על מתקני גריל מיוחדים, תוך הקפדה על פחמי הדרים. כן יוצעו מגוון מנות ראשונות, דגים, פירות ים  וקינוחים.
התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים וטריים, ובמקום גם בר אלכוהול איכותי עשיר.
עו"ד חטיב והשף סגל מבטיחים מחירים סבירים.

אינדיאנה גריל בר
כביש 85 (עכו כרמיאל) מול ציקלון
טל. 04 – 9019191

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר