fbpx

אינדיאנה גריל בר – חדש בגליל המערבי

על הצד הקולינרי אחראי שף גילי סגל, בוגר לימודים בארה"ב, מי שהקים קונספטים קולינריים ותכנון מטבחים בחברות היי-טק, במלונות בארץ ובצרפת ובכפרי נופש באנטליה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

על הציר המוביל בין כרמיאל לעכו, נפתחה מסעדת אינדיאנה גריל בר (קליל החורש לשעבר), בבעלותו של עו"ד ראוף חטיב, יזם צעיר העומד מאחורי המסעדה וגן האירועים החדש שיפתח בקרוב.

על הצד הקולינרי אחראי שף גילי סגל, בוגר לימודים בארה"ב, מי שהקים קונספטים קולינריים ותכנון מטבחים בחברות היי-טק, במלונות בארץ ובצרפת ובכפרי נופש באנטליה. בשנים האחרונות היה גילי שף ראשי של מלון רות רימונים בצפת, מלון אסיינדה ביער במעלות, והפרויקט האחרון שלו היה הקמת כל הקונספט הקולינרי של מלון הבוטיק אלגרה בירושלים.

באינדיאנה גריל בר יצר השף תפריט המורכב מארבעה תפריטים רצים, כאשר גולת הכותרת תהיה בשרים איכותיים העוברים תהליך יישון בשיטות צלייה על מתקני גריל מיוחדים, תוך הקפדה על פחמי הדרים. כן יוצעו מגוון מנות ראשונות, דגים, פירות ים  וקינוחים.
התפריט מבוסס על חומרי גלם מקומיים וטריים, ובמקום גם בר אלכוהול איכותי עשיר.
עו"ד חטיב והשף סגל מבטיחים מחירים סבירים.

אינדיאנה גריל בר
כביש 85 (עכו כרמיאל) מול ציקלון
טל. 04 – 9019191

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה