אנטיפסטי עם ירקות

אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 40 דקות או עד שהבטטות ותפוחי האדמה רכים
רויטל אדמוני – מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר מציעה ליום העצמאות מתכון צמחוני טעים וגם בריא שטוב כל השנה

מצרכים

2 תפוחי אדמה בינוניים

1/2 ראש כרוב לבן

1 חציל בינוני

2 בטטות

2 גזרים

2 כפות שמן זית

תבלינים לפי הטעם: כורכום, פפריקה מתוקה, כמון, פלפל שחור, מלח הימאלייה

אופן ההכנה

מקלפים את תפוחי האדמה והבטטה.

חותכים לקוביות את כל הירקות.

מניחים בתבנית על נייר אפייה.

מתבלים בשמן זית ותבלינים לבחירה.

אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 40 דקות או עד שהבטטות ותפוחי האדמה רכים.

מוציאים החוצה להצטננות.

ניתן להוסיף רטבים לפי הטעם (טחינה מומלצת).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר