אספרגוס לבן מאודה עם הולנדייז חום ופרמז'ן

ל- 4 סועדים: מרכיבים:20 יחידות אספרגוס לבן3 חלמונים300 גר' חמאה2 כפות חומץ בן יין לבן1 כף מיםמלחמלח גספלפל שחור גרוס16 יחידות עלי פרמז'ן2 כלים לאידוי מבמבוקאופן הכנה:מבשלים את החמאה עד להשחמה על אש בינונית, מסננים ומניחים בצד.בנפרד, יש לשים סיר עם מים חמים על אש נמוכה מאוד ובתוכו קערה אשר אינה נוגעת במים החמים.טורפים בקערה את החלמונים, החומץ והמים עד לסמיכות.מוסיפים בהדרגה את החמאה החומה שסוננה מבעוד מועד. כאשר הרוטב מוכן, יש לדללו עם מעט מים חמים ולהוסיף מלח.את האספרגוס יש להניח על כלי אידוי מבמבוק המונח על סיר מים חמים למשך 4 דקות, ולתבל במלח ופלפל גרוס.אופן הגשה:לצקת כף הולנדייז על הצלחת, מעל את האספרגוס ועלי הפרמז'ן.ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008 – שבוע המסעדות של ישראל – 24.8-2.9.08

ל- 4 סועדים:

מרכיבים:
20 יחידות אספרגוס לבן
3 חלמונים
300 גר' חמאה
2 כפות חומץ בן יין לבן
1 כף מים
מלח
מלח גס
פלפל שחור גרוס
16 יחידות עלי פרמז'ן
2 כלים לאידוי מבמבוק

אופן הכנה:
מבשלים את החמאה עד להשחמה על אש בינונית, מסננים ומניחים בצד.
בנפרד, יש לשים סיר עם מים חמים על אש נמוכה מאוד ובתוכו קערה אשר אינה נוגעת במים החמים.
טורפים בקערה את החלמונים, החומץ והמים עד לסמיכות.
מוסיפים בהדרגה את החמאה החומה שסוננה מבעוד מועד.
כאשר הרוטב מוכן, יש לדללו עם מעט מים חמים ולהוסיף מלח.
את האספרגוס יש להניח על כלי אידוי מבמבוק המונח על סיר מים חמים למשך 4 דקות, ולתבל במלח ופלפל גרוס.

אופן הגשה:
לצקת כף הולנדייז על הצלחת, מעל את האספרגוס ועלי הפרמז'ן.


ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008 – שבוע המסעדות של ישראל – 24.8-2.9.08

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר