אקווה דואה

ל- 2 מנות/סועדיםחומרים: 4 פילה בורי נקי1 בצל4 גזרים3 תפו"א בינוניים400 גר' תרד400 מ"ל שמנת מתוקה50 גר' גבינת פרמז'ןשמן זיתמלח, פלפל, אגוז מוסקט אופן ההכנה:מבשלים את הגזרים והתפו"א (אחרי קילוף) עד שהם רכים, מבשלים את התרד וקוצצים אותו. חותכים את הבצל לקוביות קטנות, מטגנים בשמן זית עד שמתקבל גוון צהוב, מוסיפים את התרד, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם מוסיפים אגוז מוסקט ומסננים.חותכים את הגזר והתפו"א לקוביות, מוסיפים את התרד ומניחים על תבנית אפייה(אין צורך לשמן). מניחים את הדגים על מצע הירקות, מוסיפים את השמנת המתוקה ומפזרים מעל גבינת פרמז'ן. מכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך 20-15 דקות. כשהדגים מתחילים להשחים- מוציאים מהתנור ומגישים. ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 2 מנות/סועדים

חומרים:
4 פילה בורי נקי
1 בצל
4 גזרים
3 תפו"א בינוניים
400 גר' תרד
400 מ"ל שמנת מתוקה
50 גר' גבינת פרמז'ן
שמן זית
מלח, פלפל, אגוז מוסקט


אופן ההכנה:
מבשלים את הגזרים והתפו"א (אחרי קילוף) עד שהם רכים, מבשלים את התרד וקוצצים אותו. חותכים את הבצל לקוביות קטנות, מטגנים בשמן זית עד שמתקבל גוון צהוב, מוסיפים את התרד, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם מוסיפים אגוז מוסקט ומסננים.
חותכים את הגזר והתפו"א לקוביות, מוסיפים את התרד ומניחים על תבנית אפייה(אין צורך לשמן).
מניחים את הדגים על מצע הירקות, מוסיפים את השמנת המתוקה ומפזרים מעל גבינת פרמז'ן. מכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך 20-15 דקות. כשהדגים מתחילים להשחים- מוציאים מהתנור ומגישים.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר