בוקר בוסתן

 

חומרים:
10 חלמונים
300 מ"ל שמנת מתוקה
200 גר' חמאה
100 גר' סוכר
12 פרוסות לחם קסטן חתוכות למשולשים (ללא הקשה)
1 קופסה קרם פרש
ריבת משמש

חומרים לרוטב:
½ ק"ג מיקס פירות יער
100 גרם סוכר

אופן ההכנה:
מערבבים את החלמונים והשמנת מתוקה בעזרת מטרפה, עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
מוסיפים את הסוכר והווניל ומערבבים.
ממיסים בנפרד את החמאה, מקררים, ומשרים בתוכה את פרוסות לחם הקסטן.
מערבבים בנפרד את הרוטב שמורכב ממיקס הפירות וסוכר.
בתוך תבנית האפייה מניחים את פירות היער המסוכרים.
מעליהם שופכים את קרם הווניל ומניחים מעל את פרוסות לחם הקסטן.
אופים בחום של °160 במשך כחצי שעה.
מוציאים מהתנור ומורחים בריבת משמש.
מגישים בתוספת קרם פרש.

"כרם זיתים" גני רמת הנדיב, זיכרון יעקב, טל. 04-6298139, www.rest.co.il/ceremzt






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה