בוקר בוסתן

חומרים:10 חלמונים 300 מ"ל שמנת מתוקה200 גר' חמאה 100 גר' סוכר12 פרוסות לחם קסטן חתוכות למשולשים (ללא הקשה)1 קופסה קרם פרשריבת משמשחומרים לרוטב:½ ק"ג מיקס פירות יער 100 גרם סוכר אופן ההכנה: מערבבים את החלמונים והשמנת מתוקה בעזרת מטרפה, עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.מוסיפים את הסוכר והווניל ומערבבים. ממיסים בנפרד את החמאה, מקררים, ומשרים בתוכה את פרוסות לחם הקסטן. מערבבים בנפרד את הרוטב שמורכב ממיקס הפירות וסוכר.בתוך תבנית האפייה מניחים את פירות היער המסוכרים.מעליהם שופכים את קרם הווניל ומניחים מעל את פרוסות לחם הקסטן. אופים בחום של °160 במשך כחצי שעה. מוציאים מהתנור ומורחים בריבת משמש.מגישים בתוספת קרם פרש. "כרם זיתים" גני רמת הנדיב, זיכרון יעקב, טל. 04-6298139, www.rest.co.il/ceremzt

חומרים:
10 חלמונים
300 מ"ל שמנת מתוקה
200 גר' חמאה
100 גר' סוכר
12 פרוסות לחם קסטן חתוכות למשולשים (ללא הקשה)
1 קופסה קרם פרש
ריבת משמש

חומרים לרוטב:
½ ק"ג מיקס פירות יער
100 גרם סוכר

אופן ההכנה:
מערבבים את החלמונים והשמנת מתוקה בעזרת מטרפה, עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
מוסיפים את הסוכר והווניל ומערבבים.
ממיסים בנפרד את החמאה, מקררים, ומשרים בתוכה את פרוסות לחם הקסטן.
מערבבים בנפרד את הרוטב שמורכב ממיקס הפירות וסוכר.
בתוך תבנית האפייה מניחים את פירות היער המסוכרים.
מעליהם שופכים את קרם הווניל ומניחים מעל את פרוסות לחם הקסטן.
אופים בחום של °160 במשך כחצי שעה.
מוציאים מהתנור ומורחים בריבת משמש.
מגישים בתוספת קרם פרש.

"כרם זיתים" גני רמת הנדיב, זיכרון יעקב, טל. 04-6298139, www.rest.co.il/ceremzt

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר