fbpx

בזיל-מלון 'מוחיטו'

רבע לימון חתוך לקוביותכפית סוכר3 עלי בזיליקום30 מ"ל מלון סחוט טרי45 מ"ל בקרדי ORO30 מ"ל ליקר מלון מידורי כותשים את הלימון והבזיליקום בעדינות בתחתית הכוס,מנערים את הכל בשייקר, ומשלימים בסודה מגישים בכוס 'WIDE' קלאסית
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רבע לימון חתוך לקוביות

כפית סוכר

3 עלי בזיליקום

30 מ"ל מלון סחוט טרי

45 מ"ל בקרדי ORO

30 מ"ל ליקר מלון מידורי


כותשים את הלימון והבזיליקום בעדינות בתחתית הכוס,
מנערים את הכל בשייקר, ומשלימים בסודה

מגישים בכוס 'WIDE' קלאסית

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר