בזיל-מלון 'מוחיטו'

רבע לימון חתוך לקוביותכפית סוכר3 עלי בזיליקום30 מ"ל מלון סחוט טרי45 מ"ל בקרדי ORO30 מ"ל ליקר מלון מידורי כותשים את הלימון והבזיליקום בעדינות בתחתית הכוס,מנערים את הכל בשייקר, ומשלימים בסודה מגישים בכוס 'WIDE' קלאסית

רבע לימון חתוך לקוביות

כפית סוכר

3 עלי בזיליקום

30 מ"ל מלון סחוט טרי

45 מ"ל בקרדי ORO

30 מ"ל ליקר מלון מידורי


כותשים את הלימון והבזיליקום בעדינות בתחתית הכוס,
מנערים את הכל בשייקר, ומשלימים בסודה

מגישים בכוס 'WIDE' קלאסית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר