בחודש מאי טעם העיר ה- 13 בסימן 60 שנות גאווה באוכל הישראלי

אירוע האוכל "טעם העיר" ייערך זו השנה ה-13 בפארק הירקון ת"א, בתאריכים 26 עד 29 במאי 2008. טעם העיר הוא האירוע הגדול ביותר בישראל המתקיים ברציפות החל משנת 1996 ומושך אליו מאות אלפי מבקרים.זהו פסטיבל האוכל השני בגודלו בעולם (הראשון הוא Taste of Chicago), והגדול ביותר בישראל .

טעם העיר חוגג השנה שישים שנות קולינריה בישראל במפגן של "טעם ישראלי" שכולו הצדעה לתעשיית המזון הישראלית. המפגן יכלול את כל מותגי המזון המלווים אותנו משחר ילדותנו, בצעדה מרהיבה שתיערך מדי ערב ותכלול תלבושות, מוסיקה, 250 רקדנים, תזמורות ותיאטרון רחוב.

כמו בכל שנה יארח טעם העיר כ- 100 מסעדות ודוכני מזון, שימכרו מנות ב- 20-25 ₪ למנה, וכן מוצרי מזון אורגני, גבינות ייחודיות, ירקות, פירות אקזוטיים, עשבי תיבול ותבלינים, לחמים ולחמניות טריים בעבודת יד, יצרני שמן זית, דוכני עישון בשרים, דגים, קונדיטורים ואמני מאפה, רוקחי מרמלדות וריבות, קרפים, מאכלי עמים, יצרני שוקולד, מזון בריאות, ועוד.

תצוגות נוספות יהיו של כלי הגשה, אפיה ובישול, ספרות מקצועית בתחום, ספרי יין, מגזינים מקצועיים וירחוני גורמה. בדוכנים מיוחדים ימכרו מיצים טבעיים, קוקטיילים אלכוהוליים אקזוטיים, בירות, יין וקפה במגוון גדול.

האירוע המופק על ידי עיתון העיר ייערך במשך ארבעה לילות (26-29 במאי) בפארק יהושע (פארק הירקון). האירוע מאובטח על ידי מערך כוחות אבטחה וביטחון= .

נגישות לנכים:
הגישה הינה באמצעות החניון של גני יהושע, הכולל כ-30 מקומות חנייה השמורים לנכים בלבד, מהחנייה לאירוע הנגישות קלה היות ומדובר בשטח מישורי.


מפיקה ראשית: ליאת שמר, סמנכ"ל פיתוח העיר
ייזום והיגוי: עפרה גנור
מפיקים: אלי לוי, הרלינג-וינברג, המחלקה למופעים בעיריית תל אביב יפו, אגף התרבות והאמנויות.
יחסי ציבור : מורן מאיר






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה