ביצי בנדיקט מוגשות על מצע מדליון בצק תרד של טבעול

מתכון ל – 4 אנשיםרוטב הולנדייז7 חלמונים10 עלי טרגון שלמים או קצוצים3-4 טיפות טבסקו250 גרם חמאה מומסתמיץ לימון (לפי הטעם) אופן הכנת הרוטבב"בן מארי" מערבבים היטב את החלמונים (יש לדאוג שלא יקרשו), מוסיפים מעט מיץ לימון ומערבבים פנימה את החמאה, מתבלים בטבסקו ובעלי טרגון. מצע בצק תרדחבילת בצק תרד של "טבעול"חופן עלי תרד טריים4 ביציםכף חומץ ליטר מיםאופן ההכנה1. קורצים עיגולים מבצק התרד בעזרת כוס ואופים לפי ההוראות שעל גבי האריזה (מומלץ לאפות בסמוך להכנת המנה).2. את התרד הטרי יש לחלוט למשך דקה במים רותחים ומומלחים ולהעביר למי קרח.3. בסיר עם מים רותחים ומעט חומץ, שולקים ביצים למשך דקה וחצי עד שהחלבון מתקשה והחלמון נשאר רך ונוזלי. הרכבת המנהמניחים על צלחת את עיגול הבצק האפוי, עליו מניחים את עלי התרד החלוטים, עליהם את הביצה ומעל הכל יוצקים את רוטב ההולנדייז.

מתכון ל – 4 אנשים

רוטב הולנדייז
7 חלמונים
10 עלי טרגון שלמים או קצוצים
3-4 טיפות טבסקו
250 גרם חמאה מומסת
מיץ לימון (לפי הטעם)

אופן הכנת הרוטב
ב"בן מארי" מערבבים היטב את החלמונים (יש לדאוג שלא יקרשו), מוסיפים מעט מיץ לימון ומערבבים פנימה את החמאה, מתבלים בטבסקו ובעלי טרגון.

מצע בצק תרד
חבילת בצק תרד של "טבעול"
חופן עלי תרד טריים
4 ביצים
כף חומץ
ליטר מים

אופן ההכנה
1. קורצים עיגולים מבצק התרד בעזרת כוס ואופים לפי ההוראות שעל גבי האריזה (מומלץ לאפות בסמוך להכנת המנה).

2. את התרד הטרי יש לחלוט למשך דקה במים רותחים ומומלחים ולהעביר למי קרח.

3. בסיר עם מים רותחים ומעט חומץ, שולקים ביצים למשך דקה וחצי עד שהחלבון מתקשה והחלמון נשאר רך ונוזלי.

הרכבת המנה
מניחים על צלחת את עיגול הבצק האפוי, עליו מניחים את עלי התרד החלוטים, עליהם את הביצה ומעל הכל יוצקים את רוטב ההולנדייז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר