ביצת עין בכיס מטורטייה

מותג מאסטר שף מציג מתכון פשוט ומיוחד לביצת עין בתוך טורטייה ההופכת לכיס שעוטף את כל הטעים הזה

מניחים במרכז כל טורטייה פרוסת גבינה, כף גדושה תרד ומעל בזהירות ביצת עין. סוגרים כל טורטייה למעטפה פתוחה. צילום נמרוד סןנדרס
מניחים במרכז כל טורטייה פרוסת גבינה, כף גדושה תרד ומעל בזהירות ביצת עין. סוגרים כל טורטייה למעטפה פתוחה. צילום נמרוד סונדרס

רכיבים ל-4 מנות

4 טורטיות גדולות כמו של מאסטר שף

1 כף שמן

1/2 בצל חתוך לחצאי טבעות

1/2 שיני שום

1 חבילה עלי תרד

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

4 פרוסות גבינה צהובה

4 יחידות ביצת עין מטוגנת

להגשה

בצל ירוק חתוך

כוסות קפה ומיץ תפוזים

צילום נמרוד סןנדרס
צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

מוסיפים את השום, התרד והתבלינים.

ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהתרד מאבד מנפחו ומתרכך. מורידים מהמחבת לצלחת ושומרים בצד.

באותה המחבת מחממים קלות את הטורטיות – כ-30 שניות כל אחת.

צילום נמרוד סןנדרס
צילום נמרוד סונדרס

מרכיבים את המנה

שמים את הטורטיות על גבי התבנית.

מניחים במרכז כל אחת מהן פרוסת גבינה, כף גדושה תרד ומעל בזהירות ביצת עין.

סוגרים כל טורטייה למעטפה פתוחה.

מהדקים את קצוות הטורטייה כדי שלא ייפתחו בזמן האפייה.

מברישים בשמן.

אופים 5 דקות.

מפזרים את הבצל הירוק ומגישים מיד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה