בראוניז משויש עם שוקולד וגבינת ריקוטה

חברת כרמית מציעה מתכון בטעם עשיר של שוקולד. האביזרים הדרושים: תבנית בגודל 22 על 23 ס"מ, מזלג, נייר אפייה, מטרפה ידנית וקעריות לערבוב

בקערה נוספת טורפים יחד את הריקוטה, הביצה, הקורנפלור והסוכר. מקפלים לתוך התערובת את השוקולד הלבן המומס. צילום אסף אמברם

מצרכים

180 גרם חמאה

3 טבלאות שוקולד מריר כמו אגו 60% מוצקי קקאו (250 גרם)

1/2 כוס סוכר

קורט מלח

3 ביצים

2/3 כוס קמח לבן

4 כפות מלאות קקאו משובח

1 כפית תמצית וניל

מצרכים לחלק של הגבינה

250 גרם גבינת ריקוטה

1 ביצה

2 כפות קורנפלור

3 כפות סוכר

2 טבלאות שוקולד לבן כמו אגו (170 גרם)

4 כפות חלב

צילום אסף אמברם
צילום אסף אמברם

אופן ההכנה

ממיסים יחד בפולסים קצרים במיקרוגל  שוקולד מריר, סוכר וחמאה.

מערבבים היטב בעזרת מטרפה.

מוסיפים את הווניל והמלח ואת הביצים אחת אחת ובמהירות.

לאחר מכן מבליעים לתוך התערובת את הקמח והקקאו .

ממיסים בקערה נפרדת את השוקולד הלבן ואת החלב עד הומוגניות.

בקערה נוספת טורפים יחד את הריקוטה, הביצה, הקורנפלור והסוכר.

מקפלים לתוך התערובת את השוקולד הלבן המומס.

אפייה

משמנים קלות תבנית – רצוי לרפד בנייר אפייה.

מעבירים את הבלילה הכהה לתבנית.

יוצקים מעליה את בלילת הגבינה.

בעזרת מזלג יוצרים מראה משוייש בין השניים.

אופים בחום של 170 מעלות כ- 30 דקות – לא יותר.

מצננים ואז מגישים כקוביות.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה