בראנץ' חורפי בלוביסטרו של מלון דניאל בדצמבר 2005

מלון דניאל בהרצליה פיתוח מקיים במהלך חודש דצמבר מדי יום שלישי (12:00-16:00) ושישי (10:30-15:00), ארוחת בראנץ' חלבית בסגנון בופה ב"לוביסטרו", מסעדת הלובי החלבית של המלון, המשקיפה לנוף הים התיכון

מלון דניאל בהרצליה פיתוח מקיים במהלך חודש דצמבר מדי יום שלישי (12:00-16:00) ושישי (10:30-15:00), ארוחת בראנץ' חלבית בסגנון בופה ב"לוביסטרו", מסעדת הלובי החלבית של המלון, המשקיפה לנוף הים התיכון.

הבופה העשיר כולל:
2 סוגים של פשטידות עשירות (אנטיפסטי, בצלים ועוד), 2 סוגים של מרקים משתנים, 2 סוגים של פסטות ברטבים שונים כמו פטריות, עגבניות, 15 סוגים סלטים (אבוקדו, טונה, סלט ירקות קצוץ, אנטיפסטי ועוד), גבינות בוטיק (ברי, רוקפור ועוד), גבינות לבנות (צפתית, בולגרית, קוטג' ועוד), מבחר לחמים וחמאה.

לחובבי המתוקים: מבחר מאפים מתוקים ועוגות שמרים, מבחר ריבות הבית, סלט פירות טריים, עוגת גבינה חמה.

המחיר: 75 ₪ לסועד, כולל שתייה חמה וקלה.



מלון דניאל
רמות ים 60, הרצליה פיתוח
טל. 9528264/54 – 09

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר