רכיבים:
12 ברבוניות טריות ונקיות מאידרה
מיץ מ- 4 רימונים
מיץ מ– 2 תפוזים
שן שום מעוכה
4 כפות סוכר
חצי צרור בזיליקום נקי מגבעולים
מיץ מלימון גדול
כף שמן זיית
2 כפות שמן קנולה לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מביאים את מיץ הרימונים, התפוזים והסוכר לסף רתיחה.
מצמצמים את הנוזלים עד כדי רבע כמות.
מוסיפים לרוטב את השום ושמן הזית תוך כדי טריפה, מצמצמים עוד מספר דקות.
ממליחים ומפלפלים את בטן פילה הדג.
מטגנים במחבת קרמי כדקה מכל צד.
מניחים על צלחת ההגשה.
קורעים את עלי הבזיליקום לרוטב.
יוצקים על הדגים את הרוטב.
מוסיפים גרגרי רימונים ופרח בזיליקום לקישוט.