מרכיבים
4 פרוסות לחם איטלקי או לחם עשבי תיבול
4 תאנים בשלות פרוסות
1 גבינת צאן רכה בשלה מסוג פרומעז וכדומה
1 צרור ארוגולה שטופה
20 ענבי מוסקט או זן ארומטי אחר חתוך לחצאים או רבעים
פרוסות שקדים לבנים קלויות מעט
חצי כוס שמן זית
4 כפות מיץ ענבים
2 כפות חומץ יין אדום.
1 כפית דבש או סילאן תמרים
1 שן שום כתושה
מלח, פלפל שחור גרוס
הכנה
מזלפים מעט שמן זית על פרוסות הלחם, מסדרים את התאנים כמניפה ופרוסות גבינת הצאן, מפזרים מעט פלפל שחור גרוס וקולים בתנור בחום עליון עד שהגבינה נמסה.
בקערה מערבבים את הארוגולה, השקדים והענבים. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ומתבלים את הסלט.
מגישים 2 ברוסקטות מעל סלט לכל סועד