ברוסקטות גבינות צאן ועיזים

מתכון ל– 4 אנשיםמצרכים: 1 באגט או 3 לחמניות מאורכות מקמח מלא – חתוכים לפרוסות אלכסוניות3 כפות שמן זית 1 כפית שום כתוש1 יח'ׁ(150 גרם) גבינת בושרון של משק צוריאל– גבינה בסגנון צרפתי – חתוכה לפרוסות1 יח' (180 גרם) גבינת מה עז של משק צוריאל – גליל גבינת שמנת עיזים- חתוכה לפרוסות הצעת הגשה 1 1 חופן עלי רוקט – שטופים ויבשים1/2 כוס אגוזי המלך2 כפות שמן זית(קוביות אגס מבושל ביין מוסקט ותבלינים ארומטיים) – לא חובהמעט מלח גס, פלפל שחור גרוסהצעת הגשה 25 יח' בצלצלי שאלוט – קצוצים דק1 סלסלת פיטריות שמפיניון – קצוצות ומוקפצות עם בצלצלי השאלוט הקצוצים בשמן זית, מלח, פלפל שחור ומצוננות גרידת לימון אופן הכנת המנה:מערבבים היטב בקערית את שמן הזית עם השום.מברישים קלות את פרוסות הבאגט (רק בחלקן העליון).מניחים את פרוסות הגבינות מעל פרוסות הבגט המוברשות.מעבירים את הפרוסות לתבנית עם נייר אפייה.מכניסים לתנור שחומם מראש לחום עליון (גריל) למשך כ- 7 דקות, או עד הזהבת הגבינות בחלקן העליון.מוציאים מהתנור, מניחים על הגבינות את התוספות המופיעות בהצעות ההגשה.

מתכון ל– 4 אנשים

מצרכים:
1 באגט או 3 לחמניות מאורכות מקמח מלא – חתוכים לפרוסות אלכסוניות
3 כפות שמן זית
1 כפית שום כתוש
1 יח'ׁ(150 גרם) גבינת בושרון של משק צוריאל– גבינה בסגנון צרפתי – חתוכה לפרוסות
1 יח' (180 גרם) גבינת מה עז של משק צוריאל – גליל גבינת שמנת עיזים- חתוכה לפרוסות

הצעת הגשה 1
1 חופן עלי רוקט – שטופים ויבשים
1/2 כוס אגוזי המלך
2 כפות שמן זית
(קוביות אגס מבושל ביין מוסקט ותבלינים ארומטיים) – לא חובה
מעט מלח גס, פלפל שחור גרוס

הצעת הגשה 2
5 יח' בצלצלי שאלוט – קצוצים דק
1 סלסלת פיטריות שמפיניון – קצוצות ומוקפצות עם בצלצלי השאלוט הקצוצים בשמן זית, מלח, פלפל שחור ומצוננות
גרידת לימון

אופן הכנת המנה:
מערבבים היטב בקערית את שמן הזית עם השום.
מברישים קלות את פרוסות הבאגט (רק בחלקן העליון).
מניחים את פרוסות הגבינות מעל פרוסות הבגט המוברשות.
מעבירים את הפרוסות לתבנית עם נייר אפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום עליון (גריל) למשך כ- 7 דקות, או עד הזהבת הגבינות בחלקן העליון.
מוציאים מהתנור,
מניחים על הגבינות את התוספות המופיעות בהצעות ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר