fbpx

ברוסקטות עם טפנד זיתים וסלט חומוס פלפלים קלויים ועשבי תיבול

חומרים:1 באגט1/4 כוס שמן זית + 4 כפות זמן זית1 כוס גרגרי חומוס מבושלים2 פלפלים קלויים1 ענף רוזמרין + 1 ענף אורגנו15 זיתים מסוג קלמטה2 יח' פילה אנשובי מקופסת שימורים1 כפית חרדל דיז'ון1 עגבניה מקולפת בלי שחלות קצוצהאופן ההכנה:לטפנד זיתים: במעבד מזון טוחנים את הזיתים, 2 יח' אנשובי, 1 כפית חרדל דיז'ון, חצי ענף אורגנו וחצי מכמות שמן – למחית חלקה.קולים את הפלפלים על אש פתוחה.סוגרים במיכל אטום וכעבור חצי שעה מקלפים וקוצצים.מערבבים את הפלפלים הקצוצים עם החומוס המבושל, עגבניות, עשבי תיבול ו-4 כפות שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס.קולים את פרוסות הבאגט עם מעט שמן זית מרוח על כל פרוסה בחום של 220 מעלות למשך 5  דקות.מורחים על כל פרוסה טפנד זיתים, שמים קצת מהסלט ומגישים.סיטארה – רוזנבלום הרצל 8 סי אנד סאן ת"א, טל. 03-6996633, א'-ו' 08:30-00:00, שבת 09:00-00:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1 באגט
1/4 כוס שמן זית + 4 כפות זמן זית
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
2 פלפלים קלויים
1 ענף רוזמרין + 1 ענף אורגנו
15 זיתים מסוג קלמטה
2 יח' פילה אנשובי מקופסת שימורים
1 כפית חרדל דיז'ון
1 עגבניה מקולפת בלי שחלות קצוצה

אופן ההכנה:
לטפנד זיתים: במעבד מזון טוחנים את הזיתים, 2 יח' אנשובי, 1 כפית חרדל דיז'ון, חצי ענף אורגנו וחצי מכמות שמן – למחית חלקה.
קולים את הפלפלים על אש פתוחה.
סוגרים במיכל אטום וכעבור חצי שעה מקלפים וקוצצים.
מערבבים את הפלפלים הקצוצים עם החומוס המבושל, עגבניות, עשבי תיבול ו-4 כפות שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס.
קולים את פרוסות הבאגט עם מעט שמן זית מרוח על כל פרוסה בחום של 220 מעלות למשך 5  דקות.
מורחים על כל פרוסה טפנד זיתים, שמים קצת מהסלט ומגישים.

סיטארה – רוזנבלום הרצל 8 סי אנד סאן ת"א, טל. 03-6996633,
א'-ו' 08:30-00:00, שבת 09:00-00:00

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר