בתיאבון: חגיגות ה- 60 ויום העצמאות במסעדות

איך מתחרות מסעדות עם תאוות המנגל של עם ישראל ביום העצמאות? אתגר קשה לכל הדעות. ובכל זאת יש מסעדות המרימות את הכפפה, או את המפית, ומנסות לפתות אתכם להגיע אליהן בחג

עצמאות 60 בבליני: ארוחת בשרים חגיגית
בליני האיטלקית מציעה ארוחת בשרים חגיגית ארצישראלית לכל המשפחה, בה יוכלו הילדים ליהנות עם ההורים מפלטת בשרים עשירה, או לחילופין מארוחת הילדים הייחודית של המסעדה.
ארוחת הבשרים המסורתית ליום העצמאות בניצוחו של השף רועי חנין, כוללת גם שני קוקטיילים גדולים של בליני.
מחיר פלטת הבשרים הזוגית: 179 ₪, מחיר ארוחת הילדים: 45 ₪ .
"בליני", יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, נווה צדק, תל אביב, טלפון: 03-5178486


עצמאות נוסח SEATARA: קוקטייל קפרייניה סברס ומנות בשר מושחתות
את יום העצמאות יחגגו במסעדה עם מוזיקה עברית ברקע ומנות מיוחדות על טהרת הבשרים: צלעות טלה צלויות על פירה ברוטב יין אדום 150 ₪, סטייק פריים ריב במשקל קילו וחצי 590 ₪,
קוקטייל קפירנייה סברס כמחווה לפרי הישראלי 38 שקלים.
סיטרה SEATARA רח' רוזנבלום הרצל 8, "סי אנד סאן", תל אביב טלפון: 03-6996633


מנות בשרים עסיסיות במסעדת "מיט אנד ווין" בהרצליה פיתוח
השף יניב עדן יצר ספישליים עסיסיים ליום העצמאות שיוגשו במסעדה המתמחה במנות בשר מוגדלות איכותיות וכשרות: ספריבס בקר 800 גרם 130 ₪, אנטריקוט 600 גרם 157 ₪.
כל הסועדים יקבלו בתחילת הארוחה עם קוקטייל אלכוהולי "כחול לבן" על חשבון הבית.
המנות והמבצע בערב יום העצמאות (7.5) וביום העצמאות (8.5).
'THE MEAT & WINE CO' רחוב שנקר 16, הרצליה פיתוח טלפון 09-9567006 www.meatandwine.co.il


מסעדת 'פאסיפיק': עצמאות עם מנות בשר חדשות וקוקטייל עצמאות על חשבון הבית
מסעדת ביסטרו 'פאסיפיק' הצרפתית, הממוקמת במלון 'קראון פלזה' על חוף ימה של תל אביב, חוגגת עצמאות ותציע לסועדים מגוון מנות בשר קוקטייל על חשבון הבית לסועדים ארוחה מלאה.
המסעדה פתוחה בערב יום העצמאות וביום העצמאות. מומלץ להזמין מקומות מראש.
מסעדת 'פאסיפיק'. רח' הירקון 145, תל אביב (במלון קראון פלאזה), טל' 5201169 -03


מסעדות ORO חוגגות 60 לישראל עם מנות הטאג'ין של המסעדה ב- 60 שקלים
רשת מסעדות ORO, סניף גאליה וסניף ראשל"צ חוגגות 60 לישראל, ויציעו את מבחר מנות הטאג'ין של המסעדה – הפעם ב- 60 שקלים.
לצד היועץ הקולינרי של המסעדה השף גיא פרץ, יצרו השפים בפועל אליאב צברי ודודו חודדה את תפריט מנות הטאג'ין המוצעות בערב יום העצמאות וביום העצמאות: טאג'ין כבש וערמונים; טאג'ין ריאות בגרגרי חומוס ברוטב אדום פיקנטי על מצע קוסקוס ביתי.

ORO גאליה – בכניסה למושב גאליה (בסמוך לתחנת דלק אלון) להזמנות 08-9316617
ORO ראשל"צ – רחוב משה בקר 16, מתחם הבילויים, ראשון לציון להזמנות 03-9507085



אלפרדו, טריאקי וסלסה – הצעות מיוחדות ללקוחות, כולל עסקיות ביום העצמאות
מסעדת אלפרדו – פתוחה כרגיל בערב יום העצמאות וביום העצמאות, עם הפנינג איטלקי וחגיגה של טעמים איטלקיים לכבוד יום העצמאות. בשעות הצהריים תוגש לכל סועד כוס יין לאחל למדינה "מזל טוב" (מותנה בהזמנת ארוחה עסקית).
דרך אם המושבות 94 קרית אריה פ"ת טלפון: 03-9230643
סלסה – מסעדת הבשרים הישראלית פתוחה כרגיל בערב יום העצמאות וביום העצמאות.
ביום העצמאות יוגש "דיל עצמאות" מיוחד בין השעות 12:00-18:00 – "ארוחה ישראלית" של בשר על האש של השף שי לרנר כולל: מבחר סלטי הבית, שתייה קלה וחמה במחיר המנה העיקרית.
דרך אם המושבות 94, פארק אזורים ק.אריה, פתח תקווה טלפון: 03-9291535
מסעדת טריאקי האסיאתית פתוחה כרגיל בערב יום העצמאות וביום העצמאות.
יוגשו מבחר ספיישלים של מנות אסייתית של השף עופר אגסי. ביום העצמאות תוצע חגיגה של ארוחות לחג בשעות הצהריים במחיר עסקית: 45-62 ש"ח.
דרך אם המושבות 94, קרית אריה, פתח תקווה טל': 03-9236550


חשיפה לצפון: יום העצמאות של אדלינה בקיבוץ כברי
מסעדת "אדלינה" הממוקמת במרחק של 5 דקות מצומת נהריה, עם שפית אדלינה גולדפלד והשף בפועל רושדי דקוואר, יציעו בערב יום העצמאות וביום העצמאות תפריט ים תיכוני ספרדי-קטאלוני עשיר בטעמים ובניחוחות.
סינטה ובייקון צלויים בגריל עם פריקי ברוטב ציר עוף,שמנת וטרגון (97 ₪); פילה בקר צלוי עם פירה תפו"א ברוטב יין אדום ,ציר בקר ובלסאמיקו (121 ₪); קינוח בניחוח ישראלי: כנאפה בליווי גלידת פיסטוק (31 ₪)
מסעדת אדלינה, קיבוץ כברי, טלפון: 04-9523707


חוגגים עצמאות 60 עם קינוחי רטרו
הקונדיטור מיקי שמו, הבעלים של רשת 'שמו קונדיטוריה', פותח את גלריית הקינוחים של פעם ומזכיר לנו טעמם האמיתי של הקינוחים. מיקי שמו, נושא פינה חמה בלב לטעם של פעם והוא לא מוותר על הטעמים והקינוחים שגדל עליהם. סברינה (19 ₪ ליחידה), טורט היער השחור (קוטר 24 – 140 ₪, קוטר 18 – 90 ₪), עוגת דובוש (45 ₪ לפס), פרסבורגר (35 ₪), קוגלהוף (35 ₪), קרם-שניט (45 ₪ לפס),
את סדרת קינוחי הרטרו ניתן להשיג בכל סניפי רשת 'שמו קונדיטוריה'.
אתר הרשת: www.shemo.co.il


יום העצמאות בבנג'מין סיגל: בשר איכותי מרמת הגולן ומופע חיל הים בטיילת
ב"בנג'מין סיגל", ביסטרו עילי מול הטיילת של תל אביב, יציעו לרגל יום העצמאות 60 למדינת ישראל חגיגה של בשר ישראלי איכותי. אורחי המסעדה יוכלו ליהנות ממופע מיוחד שיערוך חיל הים מול חופי תל אביב.
תפריט הספיישלים, המתכתב עם המנגל הישראלי המסורתי של יום העצמאות, יורכב מבשר ישראלי מובחר המגיע מרמת הגולן ועובר תהליך יישון במטבחי המסעדה. לצד המנות יציעו ב"בנג'מין סיגל" גם מבחר יינות איכותי של יקב יתיר, המותאמים לטעמי המנות.
אורחי המסעדה שיקדימו להזמין מקום, יוכלו ליהנות מהמרפסת המחודשת של "בנג'מין סיגל", ולערוך את ארוחת יום העצמאות על ספות הקיץ הלבנות, המשקיפות אל הים, ומהוות השנה נקודת תצפית מצוינת למופע ה-60 של חיל הים הנערך מול חוף ירושלים בטיילת בת"א.
בנג'מין סיגל, הרברט סמואל 60, תל אביב (מגדלי האופרה), טלפון: 03-5166224


"דומינו'ס פיצה" חוגגת עצמאות עם מבצע כגיל המדינה
פיצה ישראלית גדולה + 3 תוספות של פטריות, זיתים ובצל, במחיר 60 ₪ (במקום 72.90 ₪).
המבצע תקף בכל סניפי הרשת בערב יום העצמאות וביום העצמאות בתאריכים 7-8/05/2008.


סושי עצמאות
"ריבל סושי בר" מציג מארז מתנה מקורי למי שחשקה נפשו לבלות את יום העצמאות בבית: מארז סושי ויין המגיע ישירות אל בית הלקוח. המארז כולל עד שתי קומבינציות סושי ובקבוק יין אדום או לבן. עלות: 150/190 ש"ח.
כדי לשמור על טריות ורעננות, מכינים את המארז וקומבינציות הסושי מיד ברגע קבלת ההזמנה. המארז נשלח לבית הלקוח בחינם (איזור ר"ג, גבעתיים ותל אביב).
"ריבל סושי בר", ריבל 4, תל אביב. להזמנות: 03-6873535


קלאסיקה ישראלית בהדסון
לרגל יום העצמאות ב 8 במאי תגיש מסעדת "הדסון" בניצוחו של השף עמיר אילן מנות של "קלאסיקה ישראלית" עם טוויסט עכשווי.
בין המנות: גריל מעורב ישראלי של פילה בקר מיושן וכבדי עוף (82 ש"ח), סלופי ג'ו טקסני עם טלה בתבליני "ראס אל חנות" (54 ש"ח) ועוד. קינוח חדש: "קרם בוואריה של העתיד" עם "אספומה" שוקולד אוורירי חם (32 ש"ח)
הדסון, הברזל 27, רמת החייל, תל אביב, טלפון: 6444733


יום העצמאות בבאנדי קיסריה"Bandy", הרסטו בר בקיסריה, מזמין לחגוג יום עצמאות 60 למדינת ישראל ביום חמישי 8 במאי, ומציע חגיגה של מנות ב- 60 ₪: קערת דגיגים מטוגנים עם רוטב יוגורט ולימונים כבושים, אסקלופ כבד אווז (משולהב בברנדי תפוזים) עם תפוחים מקורמלים ורוטב קרם אינגלז, שיפודי אנטריקוט משובחים, תבשיל שוקי עוף עם גרגרי חומוס ומנגולד חציל בלאדי קלוי עגבניות צלויות בשמן זית ועוד. יש להזמין מקומות מראש.
Bandy, פארק תעשיה דרומי, קיסריה. טל. 6372462 – 04


שישה המבורגרים נבחרים ייצגו את ששת העשורים לקיום מדינתנו
ביום העצמאות, יום חמישי 8.5.08 יחגגו ברשת Black Bar 'n' Burger עם מנות הדגל: נורמה ג'ין – המבורגר איכותי העשוי מבשר אנטרקוט טחון (52 ₪); בריז'ט ברדו – המבורגר עסיסי צמחוני על בסיס עדשים ומנבטות עם בצל ופטריות מעל (42 ₪); עופבורגר – המבורגר עסיסי מנתחי פרגית טחונים ואגוזים (47 ₪); מה-בורגר – המבורגר עסיסי מבשר טלה בלחמניית המבורגר עם טחינה (52 ₪); גרינבורגר – המבורגר המשלב בשר בקר מובחר ותרד עם אגוזים (52 ₪); Slimburger- המבורגר דל קלוריות מנתח סינטה נקייה משומן המוגש עם לחמנייה מחיטה מלאה.
מתחם One Plaza, באר שבע. טל. 1-599-555550
רח' הברזל 23, רמת החי"ל, תל אביב. טל. 03-6441000
רח' המדע 6, פארק המדע, רחובות. טל. 08-9361230
סינמה סיטי, רמת השרון. טל. 03-6991100



דולצ'ה עצמאות
דולצ'ה מלודי יוצאת לרגל יום העצמאות ה-60 במתכונת תרבות המנגלים שמאפיינת את החג, ומציעה שיפודים מתוקים משודרגים: כדורי גלידה על שיפוד עטופים בשוקולד ומרשמלו; קסטות במילויי גלידה עם ציפויים מתחלפים של סוכריות, אגוזים ועוד.
גלידריה דולצ'ה מלודי- בן יהודה 122, תל אביב טל': 03-5274008


בערבסקה חוגגים את יום העצמאות
ב- 8 במאי יוצע תפריט ב-60 ₪ לסועד הכולל: עשרה סוגי סלטים, ביניהם סלט ג'רג'יר – חציל בלאדי בשום ושמן זית ובצל ירוק עם שום, שמן זית, סומק ופלחי לימון ועוד. לאחר מכן, בחירה בין 2 שיפודי פרגיות עסיסיים, קבב כבש, נתחי שישליק כבש מובחרים על האש, או תבשיל פול או תבשיל מקלובה- קדירה הפוכה של אורז, עוף ירקות ותבלינים. וגם, שתייה קלה, חמה ובקלאוות- לסיום מתוק.
יש להזמין מקומות מראש
ערבסקה, בן ציון גליס 4, צומת סגולה פ"ת, טל. 03-9044242


עצמאות בפיש ופרנצ'סקה
השפים עומרי ורד ממסעדת FISH ואופיר דמלין מסעדת "פרנצ'סקה" מזמינים ביום העצמאות לחגיגת ספיישלים שיוכנו על רשת הגריל.
ב- FISH יכין השף עומרי ורד מנות גריל על טהרת הדגה ומאכלי הים, בעוד שבמסעדת פרנצ'סקה, ימנגל השף אופיר דמלין בשרים.
פיש ופרנצ'סקה, טיילת חוף הים, ראשון לציון, טל: 03-9414151.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר