fbpx

גאלטים אנטיפסטי

מזלפים שמן זית ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. מתבלים את הגאלטים בשאר התבלינים. אופים 30 דקות ומגישים מיד עם בזיליקום טרי
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון של גאלטים אנטיפסטי שיתאימו לליווי ארוחות בשרים על המנגל – גז או גחלים בימי וחגי הקיץ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים

לבצק

150 גרם קמח חיטה

60 גרם מרגרינה

50 גרם מים

1 כפית מלח

תוספות

רוטב עגבניות

גבינה טבעונית

קישוא

עגבנייה

זיתים שחורים

מלח ופלפל

אורגנו

רוזמרין

אבקת שום

שמן זית

בזיליקום טרי

אופן ההכנה

יוצקים את הקמח לקערה עם המרגרינה.

לשים עד קבלת בצק רך ויציב.

מוסיפים מים ומלח.

ממשיכים ללוש בתנועות רכות עד לאיחוד כל המרכיבים.

יוצרים כדור.

מניחים אותו בקערה ונותנים לו לנוח שעה במקרר.

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מניחים את הבצק על משטח מקומח ומשטחים אותו עם מערוך.

חותכים לעיגולים בקוטר 10 ס"מ ליצירת גאלטים אישיים.

מניחים אותם על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

מחוררים את בסיס הגאלטים מספר פעמים בעזרת מזלג.

מוסיפים מעל מעט רוטב עגבניות, גבינה טבעונית, פרוסות קישואים, עגבנייה וזיתים שחורים.

מזלפים שמן זית ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.

מתבלים את הגאלטים בשאר התבלינים.

אופים 30 דקות ומגישים מיד עם בזיליקום טרי.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר