גבינת קממבר צלויה בציפוי תבלינים

מתכון של השפית נילי כהן מינץ עבור "חוות דרך התבלינים" למי שאוהבים גבינת קממבר ורוצים לשדרג את הטעם המוכר

מוציאים מהתנור, פותחים את נייר האפייה ויוצקים מעל את הדבש והאגוזים
מוציאים מהתנור, פותחים את נייר האפייה ויוצקים מעל את הדבש והאגוזים. צילום הדס ניצן

מצרכים

גבינת קממבר שלמה

3 כפות שמן זית

2 כפות דבש

3 ענפי טימין

1 כפית פלפל ורוד

2 כפות אגוזי מלך גרוסים

עוטפים את הקממבר בנייר האפייה מכל צדדיו ומכניסים לתנור למשך 5-8 דקות
עוטפים את הקממבר בנייר האפייה מכל צדדיו ומכניסים לתנור למשך 5-8 דקות. צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מניחים את הקממבר על נייר אפייה.

חותכים חריצים קטנים בגבינה.

יוצקים שמן זית ומפזרים את הטימין והפלפל הוורוד.

עוטפים את הקממבר בנייר האפייה מכל צדדיו ומכניסים לתנור למשך 5-8 דקות.

מוציאים מהתנור, פותחים את נייר האפייה ויוצקים מעל את הדבש והאגוזים.

 

"חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה