חומרים:
200 גר' גבינת שמנת טבעית 30% של מחלבות גד
שקית סוכר וניל
100 גר' סוכר
כף ליקר תפוזים/ליקר שקדים
גרידת מתפוז אחד
100 גר' שבבי שקדים מולבנים
חצי קילו תותים, חצויים
עלי נענע משני גבעולים
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים ביחד מלבד התותים.
מסדרים בכוסות אישיות או בכלי הגשה מרכזי שקוף.
את התותים מסדרים סביב הדפנות.
יוצקים את הבלילה בעזרת שק זילוף בפנים הכוס או הכלי עד לכיסוי מוחלט של התותים.
ניתן לפזר גם תותים נוספים ועלי נענע לקישוט.