גזרים בפסטו פיסטוק

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לגזר צלוי בפסטו פיסטוק שיהפוך את הארוחה המפסקת – ליותר מאשר מספקת

זולפים את הפסטו על הגזר החם ומגישים עם כמה עלי בזיליקום ופיסטוקים קצוצים לפי הטעם

רכיבים

500 גרם גזר שלם – כולל עלים

2 כפות שמן זית כתית מעולה

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

לפסטו

35 גרם פיסטוקים מומלחים (ללא הקליפה)

20 גרם עלי בזיליקום

35 מ"ל שמן זית כתית מעולה

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

להגשה

עלי בזיליקום (לפי הטעם)

פיסטוקים מומלחים (לפי הטעם)

אופן ההכנה

שוטפים את הגזרים היטב.

מסירים את העלים ושומרים אותם לפסטו.

חותכים את הגזרים לאורכם.

מחממים מחבת על גריל, עם 2 כפות שמן זית.

מניחים את הגזרים החתוכים.

מפזרים קורט מלח ופלפל.

מבשלים את הגזרים כ-5 דקות מכל צד.

מסירים מהאש ומניחים בצד.

לפסטו

טוחנים את הפיסטוקים והשמן במעבד מזון עד קבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את עלי הגזר והבזיליקום וטוחנים שוב.

מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל.

מערבבים עד שכל החומרים מתאחדים היטב.

הגשה

זולפים את הפסטו על הגזר החם.

מגישים עם כמה עלי בזיליקום ופיסטוקים קצוצים לפי הטעם.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה