גלידת יוגורט בטעם חלבה

מתכון של שני ששון, דיאטנית קלינית ברשת סטודיו סי. מכיל כ-100 קק"ל למנה

רכיבים

1 גביע יוגורט

2 כפות טחינה גולמית

2 כפות סילאן

4 בננות קפואות

כפית תמצית וניל טבעית

 אופן ההכנה

מערבבים בבלנדר את כל המצרכים עד לקבלת מרקם אחיד.

יוצקים את הבלילה ל-6 כוסות קטנות ומעמידים כפית במרכזן (ניתן להעמיד אותה בעזרת גומייה המלופפת על פיית הכוס).

לחלופין: יוצקים למעמד המיועד לשלגונים.

מקפיאים במקרר למשך 3 שעות לפחות.

מניחים את הכוסית מתחת לזרם מים על מנת להפריד בין השלגון לכלי.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה