מצרכים להכנת 6 יחידות
400 מ"ל חלב מרוכז
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 35% שומן חלב
200 מ"ל מיץ לימון
מעט מלח
2 כפיות קליפת לימון
אופן ההכנה
הקציפו בקערה את השמנת המתוקה והחלב המרוכז יחד עם מעט מלח.
הוסיפו לתערובת את קליפת הלימון.
כאשר כל המרכיבים מעורבבים היטב הוסיפו מיץ לימון.
ערבבו שוב והניחו בצד למשך 20 דקות עד שהתערובת תהפוך לסמיכה.
כאשר התערובת מוכנה מיזגו אותה לתבניות הארטיקים.
הקפיאו אותם למשך 4 או 6 שעות לפחות.
שטפו במים את צידי התבניות.
שטפו את צידי הארטיקים מתחת למים חמים על מנת שתוכלו להוציא אותם מהתבניות ולאכול.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה
תגובה אחת
ואם רוצים שיהיה סורבה (בלי חלב בכלל) ?