גלידת שוקולד

חומרים:200 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות, או מטבעות שוקולד 2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה5 ביצים גדולות הכי טריות שאפשר מופרדות 4 כפות סוכר קמצוץ מלח אופן ההכנה:מיכל אחד של שמנת והשוקולד ממיסים בסיר כפול או במיקרוגל עד שנוצרת תערובת הומוגנית וחלקה.נותנים לתערובת להתקרר מעט.את המיכל השני של השמנת מקציפים במיקסר, אך לא לקצפת קשה אלא רכה יותר ואוורירית. מעבירים לכלי אחר ומנקים היטב את קערת המיקסר – נשתמש בה שוב להקצפת חלבונים.בקערה עם מטרפה טורפים את החלמונים עם הסוכר היטב עד שהתערובת מקבלת גוון בהיר יותר. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם קמצוץ המלח – מקציפים לא יותר מדי, עד שנוצר קצף עם גבעות רכות. אם רוצים להוסיף משהו לגלידה, זה הזמן להוסיף לקערה עם החלמונים והסוכר המוקפצים. לתוך החלמונים מקפלים את קצף החלבונים, הקצפת ואת השוקולד והשמנת. מעבירים מייד לכלי פלסטיק או כלי הגשה יפה, מכסים היטב בניילון נצמד ומקפיאים. סיון גולדברג – שפית, טל. 052-4044250, 04-9541407

חומרים:
200 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות, או מטבעות שוקולד
2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה
5 ביצים גדולות הכי טריות שאפשר מופרדות
4 כפות סוכר
קמצוץ מלח

אופן ההכנה:
מיכל אחד של שמנת והשוקולד ממיסים בסיר כפול או במיקרוגל עד שנוצרת תערובת הומוגנית וחלקה.
נותנים לתערובת להתקרר מעט.
את המיכל השני של השמנת מקציפים במיקסר, אך לא לקצפת קשה אלא רכה יותר ואוורירית.
מעבירים לכלי אחר ומנקים היטב את קערת המיקסר – נשתמש בה שוב להקצפת חלבונים.
בקערה עם מטרפה טורפים את החלמונים עם הסוכר היטב עד שהתערובת מקבלת גוון בהיר יותר.
בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם קמצוץ המלח – מקציפים לא יותר מדי, עד שנוצר קצף עם גבעות רכות.
אם רוצים להוסיף משהו לגלידה, זה הזמן להוסיף לקערה עם החלמונים והסוכר המוקפצים.
לתוך החלמונים מקפלים את קצף החלבונים, הקצפת ואת השוקולד והשמנת.
מעבירים מייד לכלי פלסטיק או כלי הגשה יפה, מכסים היטב בניילון נצמד ומקפיאים.

סיון גולדברג – שפית, טל. 052-4044250, 04-9541407

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר