fbpx

גלידת שוקולד

חומרים:200 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות, או מטבעות שוקולד 2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה5 ביצים גדולות הכי טריות שאפשר מופרדות 4 כפות סוכר קמצוץ מלח אופן ההכנה:מיכל אחד של שמנת והשוקולד ממיסים בסיר כפול או במיקרוגל עד שנוצרת תערובת הומוגנית וחלקה.נותנים לתערובת להתקרר מעט.את המיכל השני של השמנת מקציפים במיקסר, אך לא לקצפת קשה אלא רכה יותר ואוורירית. מעבירים לכלי אחר ומנקים היטב את קערת המיקסר – נשתמש בה שוב להקצפת חלבונים.בקערה עם מטרפה טורפים את החלמונים עם הסוכר היטב עד שהתערובת מקבלת גוון בהיר יותר. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם קמצוץ המלח – מקציפים לא יותר מדי, עד שנוצר קצף עם גבעות רכות. אם רוצים להוסיף משהו לגלידה, זה הזמן להוסיף לקערה עם החלמונים והסוכר המוקפצים. לתוך החלמונים מקפלים את קצף החלבונים, הקצפת ואת השוקולד והשמנת. מעבירים מייד לכלי פלסטיק או כלי הגשה יפה, מכסים היטב בניילון נצמד ומקפיאים. סיון גולדברג – שפית, טל. 052-4044250, 04-9541407
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
200 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות, או מטבעות שוקולד
2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה
5 ביצים גדולות הכי טריות שאפשר מופרדות
4 כפות סוכר
קמצוץ מלח

אופן ההכנה:
מיכל אחד של שמנת והשוקולד ממיסים בסיר כפול או במיקרוגל עד שנוצרת תערובת הומוגנית וחלקה.
נותנים לתערובת להתקרר מעט.
את המיכל השני של השמנת מקציפים במיקסר, אך לא לקצפת קשה אלא רכה יותר ואוורירית.
מעבירים לכלי אחר ומנקים היטב את קערת המיקסר – נשתמש בה שוב להקצפת חלבונים.
בקערה עם מטרפה טורפים את החלמונים עם הסוכר היטב עד שהתערובת מקבלת גוון בהיר יותר.
בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם קמצוץ המלח – מקציפים לא יותר מדי, עד שנוצר קצף עם גבעות רכות.
אם רוצים להוסיף משהו לגלידה, זה הזמן להוסיף לקערה עם החלמונים והסוכר המוקפצים.
לתוך החלמונים מקפלים את קצף החלבונים, הקצפת ואת השוקולד והשמנת.
מעבירים מייד לכלי פלסטיק או כלי הגשה יפה, מכסים היטב בניילון נצמד ומקפיאים.

סיון גולדברג – שפית, טל. 052-4044250, 04-9541407

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר