גספצ'ו מלון

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון של גספצ'ו מלון בנגיעות נענע לאלו שלא מוותרים על מרק מרווה גם בקיץ

טוחנים את המלון במעבד מזון. מוסיפים את שאר הרכיבים למעט שמן זית

רכיבים

600 גרם קוביות מלון גרם

1/2 בצל טרי

1 מלפפון

1 פלפל ירוק

1 שום

100 מ"ל שמן זית כתית

מלח

להגשה

עלי נענע רעננים

אופן ההכנה

טוחנים את המלון במעבד מזון.

מוסיפים את שאר הרכיבים למעט שמן זית.

טוחנים עד קבלת תערובת חלקה.

יוצקים שמן זית בעדינות ומערבבים שוב.

טועמים לתיבול ומצננים במקרר במידת הצורך.

להגשה

קישוט עדין של כמה עלי נענע.

מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה