ג'קו מסעדת מאכלי ים מציגה מנות חורפיות חדשות

מסעדת "ג'קו מאכלי ים" סניף רמת החי"ל, משיקה בימים אלה מנות חורף חדשות, פרי יצירתה של אביבה סטלקול הבעלים והשפית של המסעדה.

התפריט האותנטי, המשלב מאכלים מאגן הים התיכון וטורקיה התעדכן כאשר אליו התווספו מבחר מנות מחממות לחורף . אביבה סטלקול, עושה שימוש בחומרי גלם טריים והרבה יצירתיות ואהבה.

להלן הצצה למנות החדשות
פילה אמנון בחמאת לימון (45 שקל)
מרק דגים (45 שקל)
פאייה פירות ים (45 שקל)
גלאיה פירות ים (89 שקל).

המסעדה מציעה הכולל כעשרה סוגי מזטים כגון: איקרה, סלט חצילים, סלט טורקי, חומוס, טחינה ירוקה ועוד. מוגש עם לחם הבית הנאפה בטאבון המסעדה.

רקע:
כשג'קו אללוף פתח בית מרזח קטן בשוק הטורקי בחיפה, הוא לא העלה בדעתו שהוא מקים את התשתית לרשת מסעדות שלמה הנושאת את שמו. מאז חלפו 30 שנה, אבל הטעם והמנות של ג'קו נשמרו.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה