מצרכים:
1/4 אבטיח
6 עלי נענע
1/4 כוס וודקה
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת נוזל חלק.
שופכים לקערה ומעבירים למקפיא עד להקפאה.
מוציאים מהמקפיא ומגרדים באמצעות מזלג עד לקבלת מרקם ברד.
מחזירים למקפיא וחוזרים שנית על התהליך.
מוזגים את הברד לכוסות ומגישים.
"מכללת השף":
סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774
סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034
סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572
סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764