גרניטה אבטיח

מצרכים:1/4 אבטיח6 עלי נענע1/4 כוס וודקה1/2 כוס סוכראופן ההכנה: מכניסים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת נוזל חלק. שופכים לקערה ומעבירים למקפיא עד להקפאה.מוציאים מהמקפיא ומגרדים באמצעות מזלג עד לקבלת מרקם ברד. מחזירים למקפיא וחוזרים שנית על התהליך. מוזגים את הברד לכוסות ומגישים."מכללת השף":סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764

מצרכים:
1/4 אבטיח
6 עלי נענע
1/4 כוס וודקה
1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת נוזל חלק.
שופכים לקערה ומעבירים למקפיא עד להקפאה.
מוציאים מהמקפיא ומגרדים באמצעות מזלג עד לקבלת מרקם ברד.
מחזירים למקפיא וחוזרים שנית על התהליך.
מוזגים את הברד לכוסות ומגישים.

"מכללת השף":
סניף תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774
סניף ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, 1-700-500-034
סניף באר-שבע – מלון גולדן טוליפ, 1-700-700-572
סניף חיפה – שד' ההסתדרות, 1-700-500-764

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר