דג ברוטב חרדל ודבש

 

4 מנות – כל מנה תחליף למנת חלבון בשר בארוחת צהריים.

מצרכים:
4 מנות דג (בקלה/טונה/סול) – 200 גרם לפני בישול עבור כל מנת דג
4 כפיות דבש
2 כפות חרדל גרגירים
4 כפות יין לבן
4 כפיות שמן זית

אופן ההכנה:
מחממים היטב מחבת גריל פסים או פחמים.
מערבבים את כל הרכיבים ומורחים על הדגים.
צורבים בגריל – 5-6 דקות לכל צד.


חלי ממן היא מנהלת "חלי גרופ" – קבוצות תמיכה להרזיה.
טל. 1-700-507-508
www.heli-group.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה