דניס בתנור אפוי בכוסברה מוגש על תפו"א ואספרגוס בציר ירקות

ל- 5 סועדים: מצרכים:5 דגי דניס טרייםכפית מלחכפית פלפל לבן½ ק"ג כוסברה טריה½ חופן שיני שום טריות½ ליטר שמן זית½ כוס מיץ לימון טרי1/3 כוס סויהמצרכים לתוספת למנה:קילו תפו"א ננסיצרור אספרגוסמצרכים לציר ירקות טריים: גזרבצלסלריתפו"א2-3 עלי רוזמרין2-3 עלי טימין טרישום קצוץאופן ההכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות.חורצים את הדגים לאורך ולרוחב באלכסון ומניחים בצד.טוחנים את הכוסברה והשום במג'ימיקס, ומוסיפים מיץ לימון וסויה, ובזילוף איטי את שמן הזית. מוסיפים מלח ופלפל לבן (במידה וצריך לשפר טעמים, להוסיף עוד מעט מהמלח והפלפל הלבן) ומניחים בצד.לתוספת:להכניס את התפו"א לסיר עם מים רותחים לבישול של כ-15-20 דקות – לא להביא לריכוך מלא. להוציא את התפו"א מהמים, ולשים בתבנית. להוסיף לתפו"א את שמן הזית, עלי רוזמרין, טימין והשום הקצוץ.לאפות בתנור לעוד כ- 20 דקות.להכניס את הדגים לתנור ל-10 דקות.כאשר מוציאים את הדגים מהתנור, יש למרוח את הדגים ברוטב הכוסברה ולהכניס לאפייה נוספת של 20-25 דקות.לחלוט את האספרגוס במים רותחים, להוציא ולהקפיץ יחד עם התפו"א ולהניח על הצלחת.להוציא את הדגים ולהניח על תפו"א והאספרגוס, ולהגיש.ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008 – שבוע המסעדות של ישראל – 24.8-2.9.08

ל- 5 סועדים:

מצרכים:
5 דגי דניס טריים
כפית מלח
כפית פלפל לבן
½ ק"ג כוסברה טריה
½ חופן שיני שום טריות
½ ליטר שמן זית
½ כוס מיץ לימון טרי
1/3 כוס סויה

מצרכים לתוספת למנה:
קילו תפו"א ננסי
צרור אספרגוס

מצרכים לציר ירקות טריים:
גזר
בצל
סלרי
תפו"א
2-3 עלי רוזמרין
2-3 עלי טימין טרי
שום קצוץ

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
חורצים את הדגים לאורך ולרוחב באלכסון ומניחים בצד.
טוחנים את הכוסברה והשום במג'ימיקס, ומוסיפים מיץ לימון וסויה, ובזילוף איטי את שמן הזית.
מוסיפים מלח ופלפל לבן (במידה וצריך לשפר טעמים, להוסיף עוד מעט מהמלח והפלפל הלבן) ומניחים בצד.

לתוספת:
להכניס את התפו"א לסיר עם מים רותחים לבישול של כ-15-20 דקות – לא להביא לריכוך מלא.
להוציא את התפו"א מהמים, ולשים בתבנית.
להוסיף לתפו"א את שמן הזית, עלי רוזמרין, טימין והשום הקצוץ.
לאפות בתנור לעוד כ- 20 דקות.

להכניס את הדגים לתנור ל-10 דקות.
כאשר מוציאים את הדגים מהתנור, יש למרוח את הדגים ברוטב הכוסברה ולהכניס לאפייה נוספת של 20-25 דקות.
לחלוט את האספרגוס במים רותחים, להוציא ולהקפיץ יחד עם התפו"א ולהניח על הצלחת.
להוציא את הדגים ולהניח על תפו"א והאספרגוס, ולהגיש.


ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008 – שבוע המסעדות של ישראל – 24.8-2.9.08

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר