דניס ים תיכוני

מצרכים ל- 6 מנות: 6 יח' דג דניס מפולט עם הזנב (ניתן לבקש ממוכר הדגים)למשרה:6 פרוסות לימון כבוש כף עלי אורגנו טרייםכף עלי כוסברה קצוצים 2 יח' פלפל צילי אדום חריף כף עלי בזיליקום טריים 4 שיני שום פרוסים חצי כוס שמן זית 2 כפות יין לבן 2 כפות חומץ טבעי מיץ מ- 1 לימון מלח לפי הטעם אופן ההכנה:מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את הדגים כשעתיים.מניחים את הדגים על תבנית אפייה כשהזנב נשען על התבנית. מניחים פרוסת לימון כבוש על כל דג, ואופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מע' במשך 15 דקות.מגישים בצלחת הגשה על מצע ירקות שורש אפויים.ממתכוני "שף תאכל כשר 2"ה' באלול – טז' באלול, 30-19 באוגוסט 2007

מצרכים ל- 6 מנות:
6 יח' דג דניס מפולט עם הזנב (ניתן לבקש ממוכר הדגים)

למשרה:
6 פרוסות לימון כבוש
כף עלי אורגנו טריים
כף עלי כוסברה קצוצים
2 יח' פלפל צילי אדום חריף
כף עלי בזיליקום טריים
4 שיני שום פרוסים
חצי כוס שמן זית
2 כפות יין לבן
2 כפות חומץ טבעי
מיץ מ- 1 לימון
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את הדגים כשעתיים.
מניחים את הדגים על תבנית אפייה כשהזנב נשען על התבנית. מניחים פרוסת לימון כבוש על כל דג, ואופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מע' במשך 15 דקות.
מגישים בצלחת הגשה על מצע ירקות שורש אפויים.


ממתכוני "שף תאכל כשר 2"
ה' באלול – טז' באלול, 30-19 באוגוסט 2007


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר