החודש יריד אוכל ערבי ותרבות בדיזנגוף סנטר

יריד האוכל בדיזנגוף סנטר בשיתוף עם עמותת "אפשרת אחרת" ומסעדת "אלבאבור" המתמחה באוכל ערבי מסורתי, יקיימו בתאריכים 27-28 במאי יריד מיוחד יוקדש למפגש תרבויות ואיחוד בין העמים. במסגרת היריד: אוכל ערבי מסורתי, ריקודים מסורתיים, תיפוף דרבוקות

יריד האוכל הפועל מזה 13 שנה בדיזנגוף סנטר, יקיים בשיתוף עם עמותת "אפשר אחרת" ומסעדת "אלבאבור", ארוע למען קידום השלום ומפגש בין תרבויות באמצעות יריד מיוחד שיתקיים בדיזנגוף סנטר בתאריכים 27-28 במאי.

עמותת "אפשר אחרת" פועלת למעלה מעשור בבמערכת החינוך בנושא של רב תרבויות וחיים משותפים באמצעות מפגשים בין יהודים לערבים.
יוזמת היריד נולדה מתוך רצון לחזק את ההכרה והחשיפה לתרבויות השונות, ולאפשר להן לחיות זו לצד זו בקשרי שכנות טובים וכבוד הדדי.
במסגרת היריד תחשוף העמותה את פעילותה לקהל הרחב, ותקים בשיתוף יריד האוכל ומסעדת "אלבאבור" המפורסמת מתחם של אוכל ותרבות.

מסעדת "אלבאבור" תציע לקהל רחב את מיטב מטעמי המטבח הערבי-גלילי, המוגדר כמטבח עונתי, עם חומרי גלם טריים ואיכותיים, תוך דגש על בשר הטלה.
מנת הדגל של המסעדה אשר תייצג אותה גם ביריד האוכל היא הקבב החלבי: קבב טלה מכוסה בעגבניות צלויות על האש ובצל מכוסים בבצק ואפויים בתנור. המסעדה תקים  גם תפאורה מתאימה ואזור ישיבה אותנטי בדינגוף סנטר. בנוסף יוכלו ליהנות המבקרים מסדנאות דרבוקה וריקודים מסורתיים.

מחצית הרווחים מהאירוע ייתרמו לקידום פעילות העמותה ומטרותיה.

יריד האוכל בדיזנגוף סנטר מציג למעלה מ- 55 דוכני מזון.
חמישי 12:00-20:00, שישי 10:00-16:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר