הכנה עצמית של גבינה רכה

חומרים למנה אחת:ליטר אחד חלב 3%חומר מקריש (מיץ לימון או חומץ או גביע לבן או יוגורט).כדי להכין כמה מנות, יש להכפיל את הכמויות במספר המנות.כלים: שתי קערות, מסננת, בד גדול ממידות המסננת, מכסה, כף, צלחת.אופן ההכנה:מוזגים חלב לקערה.מוסיפים חומר מקריש ובוחשים.מכסים ומשהים 24 שעות במקום חמים.מניחים על הקערה האחרת מסננת.על המסננת שוטחים בד (חיתול).מוזגים את החלב הקרוש על הבד.משהים עד שיטפטפו לקערה מי החלב הקרוש.על הבד נותרת גבינה. מעבירים לצלחת.מכסים ומניחים במקרר.

חומרים למנה אחת:
ליטר אחד חלב 3%
חומר מקריש (מיץ לימון או חומץ או גביע לבן או יוגורט).
כדי להכין כמה מנות, יש להכפיל את הכמויות במספר המנות.

כלים:
שתי קערות, מסננת, בד גדול ממידות המסננת, מכסה, כף, צלחת.

אופן ההכנה:
מוזגים חלב לקערה.
מוסיפים חומר מקריש ובוחשים.
מכסים ומשהים 24 שעות במקום חמים.
מניחים על הקערה האחרת מסננת.
על המסננת שוטחים בד (חיתול).
מוזגים את החלב הקרוש על הבד.
משהים עד שיטפטפו לקערה מי החלב הקרוש.
על הבד נותרת גבינה. מעבירים לצלחת.
מכסים ומניחים במקרר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר