השניצל המושלם

כל המשפחה בסגר? יהיה בסדר! שף צ'רלי פדידה עבור סוגת מציע את המתכון האישי שלו להכנת שניצלים פריכים וזהובים לילדים וגם למבוגרים. הכי קריספי לטגן אבל אפשר גם לאפות בתנור

כשהשמן חם מטגנים את השניצלים משני הצדדים עד שמזהיבים היטב. צילום דן פרץ

חומרים ל-6 שניצלים

6 נתחי חזה עוף בעובי שאוהבים

6 כפות קמח רב תכליתי (לבן) כמו של סוגת

1 כפית אורגנו יבש
מלח ופלפל לפי הטעם

6 ביצים
פירורי לחם מוזהבים כמו של סוגת

לטיגון

1 כוס שמן צמחי

צילום דן פרץ

אופן ההכנה

מניחים בקערה קמח, אורגנו מלח ופלפל ומערבבים היטב.

בקערה נפרדת טורפים את הביצים לבלילה חלקה. מכינים צלחת רחבה עם פירורי לחם מוזהבים.

ליד המחבת מניחים צלחת גדולה מרופדת בנייר סופג.
מקמחים היטב נתח חזה עוף בתערובת הקמח.

מעבירים לקערת הביצים ומוודאים שהבלילה עוטפת את הנתח לחלוטין.

מעבירים את הנתח לצלחת עם פירורי הלחם.

מצפים היטב משני הצדדים.

ממשיכים כך עם שאר הנתחים.
יוצקים את השמן למחבת.

מחממים מעל להבה בינונית.

כשהשמן חם מטגנים את השניצלים משני הצדדים עד שמזהיבים היטב.

מוציאים לנייר סופג.

אם מעדיפים לאפות

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מסדרים את השניצלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מרססים במעט שמן.

אופים כ-20 דקות עד שהפירורים הופכים פריכים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה