השף ניר צוק מציג תפריט פטריות חורפי במסעדת קורדליה

ניר צוק, השף והבעלים, מציע במסעדת קורדליה ביפו, תפריט פטריות עשיר ומיוחד לכבוד החורף, אשר יוגש לראשונה ב- 18 לפברואר, ובהמשך עד סוף חודש מרץ.
התפריט חגיגת פטריות חורף כולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח לבחירה, במחיר של 148 ₪. 

ראשונות לבחירה:
שיטאקי בנוסח יפו העתיקה
מרק פטריות חורף ורשד
מוח עגל על דוקסל פטריות וקלמנטה

עיקרית לבחירה :
קסרול אפוי עם שלושה סוגי פטריות
פילה מוסר בפטריות אלמוג וארטישוק ירושלמי
קרעי פסטה ביתית בפטריות וחמאה מלוחה

קינוח לבחירה :
מעדן גבינה ותותים
גלידת דבש וזעפרן
פנקוטה של שוקולד וכמהין

מתחם השף ניר צוק ביפו כולל את מסעדת הגורמה קורדליה, ביסטרו נועה, טרקלין הוויסקי קלאב, והג'אפה בר.

מסעדת קורדליה
סמטת הזכוכית 1, יפו
טל. 03-5184668






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה