השפים עולים לגליל לחודש גורמה ויין בחוות הבריאות מצפה הימים

שף חיים טיבי ממצפה הימים, יארח השבוע את השפים התל אביביים מיקה שרון ומאיר אדוני לארוחת גורמה ביום חמישי 28 באוגוסט.
הארוחה תהיה חלק מאירועי חודש גורמה ויין בחוות הבריאות מצפה הימים שיתקיימו עד אמצע ספטמבר לציון הבציר בגליל ובגולן.
האירועים יכללו ארוחות גורמה, סדנאות בישול ויין, בציר לילה, סיורים בחווה האורגנית ומופעי מוסיקה.

ביום רביעי 27 באוגוסט בשעה 11:30 תתקיים פרזנטציית בישול עם השף רן ראש (הנמל 24).
חמישי 28 באוגוסט בערב: שף חיים טיבי ממסעדת "מוסקט" מארח את השפית מיקה שרון ("ליברה") ושף מאיר אדוני ("כתית").
1.9- 11:30 פרזנטציית בישול עם השף ארז קומורובסקי (לחם ארז), 20:00 בציר לילי ביקבי רמת הגולן וטעימת יינות קינוח במרתף היקב.
2.9 – 21:00 רפי אדר – ממסעדת פרונטו – על מסעדנות.
3.9 – 11:30 פרזנטציית בישול עם השף שלום קדוש (שרתון פלאזה ירושלים).
4.9 – החל משעה 19:30- ארוחת גורמה: שף חיים טיבי מסעדת "מוסקט" מארח את שף ירון קסטנבוים (פוד ארט ופרשן קרב סכינים), שף ועזרא קדם (ארכדיה, תוכנית "המטבח").
7.9 – 21:00 קיץ לבן מארץ היין וגבינות בוטיק – עם יקבי רמה"ג.
8.9 – 11:30 פרזנטציית בישול עם שף אידי ישראלוביץ (אידי – דגים, אשדוד). 20:00 בציר לילי ביקבי רמת הגולן וטעימת יינות קינוח במרתף היקב.
10.9 – 11:30 פרזנטציית בישול עם דרור פילץ (עיתונאי ובשלן)
11.9 – שף חיים טיבי מסעדת "מוסקט" מארח את שף אביב משה (מסעדת "מסה") ושף אורי ירמיאס (מסעדת אורי בורי).
14.9 – 21:00 יין מסביב לעולם ברמת הגולן – עם יקבי רמה"ג.
15.9 – 11:30 פרזנטציית בישול עם שף אבי שטייניץ (שף ויועץ קולינרי).

הארוחות וסדנאות הבישול פתוחות לקהל הרחב: הסדנאות בהנחיית השפים הבכירים יתקיימו בשעות הבוקר במחיר 50 ₪ לאדם.
ארוחות השף במסעדת מוסקט יתקיימו בשעות הערב מהשעה 20:00 במחיר 300 ₪ לסועד, כולל יינות מיקב הרי גליל ויקבי רמת הגולן. לאורחי המלון ללא תשלום.
מחירי לינה ואירוח: באוגוסט: החל מ- 1,860 ₪, בספטמבר: החל מ- 1,450 ₪. המחיר ללילה לזוג על בסיס חצי פנסיון.



חוות מצפה הימים
טל. 04-6994555
www.mizpe-hayamim.com



בתמונה (מימין לשמאל): השפים עמיר אילן – הדסון, חיים טיבי – מוסקט, ויקטור גלוגר – קלואליס






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה