השקת סדרת ה-T של עד העצם

מסעדת עד העצם מציגה את סדרת ה-T: מגוון נתחי T.BONE- סטייק עצם בצורת T, כאשר מצידה האחד של העצם פילה – ומצדה השני סינטה. הנתחים האיכותיים מגיעים במשקל של 6-7 ק"ג, ומוכנסים לחדר יישון מיוחד שנבנה במסעדה, שם הם זוכים לטיפול מיוחד: הבשר מיושן בתלייה במשך 21 יום, במהלכם הוא סופח טעמים מהעצם. שיטת יישון זו, מומחיותה של עד העצם, מוסיפה טעמים ייחודיים אשר אינם מצויים בתהליך יישון רגיל.

בתום התהליך, מחולקים הנתחים למנות בנות 500-700 גרם.

עד העצם מציגה 2 סוגי ארוחות: ארוחת T.BONE וארוחת N.Y.STEAK
הארוחות מורכבות מסלט "עד העצם", נתח T.BONE / N.Y.STEAKותוספת צ'יפס/ שעועית מוקפצת בחמאת שום/ אורז בסמתי/ פירה/ תפוח אדמה אפוי ומחירה נקבע על פי גודל הנתח:

T.BONE בקר: מגיע בגדלים של 500 גרם (130 שקל), 600 גר' (156 שקל) ו-700 גר' (182 שקל), צלוי על הגריל ומוגש עם הרטבים המומלצים של עד העצם.

T.BONE טלה: מנה של כ-5 נתחי טי בון קטנים מבשר טלה (כ-350 גר'), עשויים על הגריל עם מלח גס (96 שקל).

N.Y.STAEK: סינטה שיושנה עם העצם. המנה מגיעה בנתחים של 250-700 גרם, במחיר של 24 ש"ח ל-100 גרם. הנתח צלוי על הגריל ומוגש עם הרטבים המומלצים של עד העצם.

ולא רק בתחום הבשר עד העצם מציגה מנות חדשות.

בראשונות: חציל שלם קלוף וקלוי, המוגש בטמפ' החדר, בליווי טחינה גולמית ושמן זית (29 שקל); בעיקריות- דג היום- מנה מתחלפת של פילה בורי/מוסר/מושט על הגריל בשמן זית שום ולימון, על מצע של אפונה בצ'ילי, שום ונענע (81 שקל).

בקינוחים: פרפה חלבה מחלבה אמיתית, ברוטב מוקה על קלתית של פיסטוק (31 שקל); מוס בננה- עם פניני קראנץ', על קלתית בראוניז וארטיק גאנאש שוקולד ברוטב קרמל קוקוס (32 שקל); ולרונה 'רויאל'- מוס שוקולד ולרונה במילוי של קרם ברולה וניל, על ביסקוויט שקדים (33 שקל).

את כל המנות מומלץ ללוות בקוקטייל הדגל של עד העצם- הלונג איילנד אייס טי, שאומץ על ידי קבוצת מכבי תל אביב כדורסל כקוקטייל הרשמי.

עד העצם
שדרות אבא אבן (לשעבר- הגלים) פינת משכית (בנין מרכזים) הרצליה פיתוח 9503138 09
עד העצםAir port city 03-9799922
שעות פתיחה: כל יום 24.00-12.00 עסקית: ראשון-חמישי 12:00-16:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה