וישניאק

חומרים1 ק"ג דובדבנים חמוצים מזן וישניאק750 ג"ר סוכר1/2 ליטר כוהל (שיכר 90 אחוז) אופן ההכנהשוטפים היטב את הפירות ומסלקים את עוקצני הדובדבנים.במיכל זכוכית גדול מכניסים את הדובדבנים, והסוכר ומכסים את פתח הבקבוק בפיסת בד (גזה).מניחים את הבקבוק במקום מוצל למשך 3 ימים.לאחר שהסוכר נמס סוגרים את הבקבוק בפקק שעם מתאים ומשהיםלמשך 2-3 שבועות נוספים.* יש להיזהר לא לנער או להזיז את הבקבוק בשבועות אלה.לאחר 3 שבועות מסננים את הנוזל ומוסיפים את הכוהל.שומרים את המשקה בבקבוקי זכוכית נאים. המשקה ישמר תקופה ארוכה.

חומרים
1 ק"ג דובדבנים חמוצים מזן וישניאק
750 ג"ר סוכר
1/2 ליטר כוהל (שיכר 90 אחוז)

אופן ההכנה
שוטפים היטב את הפירות ומסלקים את עוקצני הדובדבנים.

במיכל זכוכית גדול מכניסים את הדובדבנים, והסוכר ומכסים את פתח הבקבוק בפיסת בד (גזה).

מניחים את הבקבוק במקום מוצל למשך 3 ימים.

לאחר שהסוכר נמס סוגרים את הבקבוק בפקק שעם מתאים ומשהים
למשך 2-3 שבועות נוספים.

* יש להיזהר לא לנער או להזיז את הבקבוק בשבועות אלה.

לאחר 3 שבועות מסננים את הנוזל ומוסיפים את הכוהל.

שומרים את המשקה בבקבוקי זכוכית נאים. המשקה ישמר תקופה ארוכה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר