מצרכים
3 ביצים
בצל ירוק
50 גרם גבינה צהובה 9%
½ עגבנייה
30 גרם שיבולת שועל
עשבי תיבול או אורגנו
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים תבנית 22 טפלון על הכיריים ואת התנור ל- 180 מעלות.
מקשקשים את הביצה עם שיבולת שועל ושמים על המחבת.
מוסיפים למעלה פרוסות עגבנייה, בצל ירוק, מלח ופלפל.
מטגנים כ-5 דקות.
מעבירים לתבנית.
מגרדים מעל את הגבינה הצהובה.
מכניסים לתנור ל- 7 דקות ב- 180 מעלות.
לקישוט ניתן לפזר אורגנו או עשבי תיבול.