חדש: ארוחת חזירים מאף לזנב במטבח הפרטי והסודי של בית תאילנדי

תאריכי הארוחות הקרובות: 5.11.19, 19.11, 10.12. מחיר הארוחה 450 ₪ לסועד. מועדי הארוחות הבאות יפורסמו בהמשך

המקום מתאים לאירועים של עד 16 אורחים בישיבה סביב שולחן או עד 40 אורחים באירוע קוקטייל. צילום יהונתן בן חיים
המקום מתאים לאירועים של עד 16 אורחים בישיבה סביב שולחן או עד 40 אורחים באירוע קוקטייל. צילום יהונתן בן חיים

קואה קון לק – המטבח הפרטי והסודי של בית תאילנדי פותח ליין ארוחות חדש בסגנון Nose To Tail  ("מהאף לזנב"), אשר יציע כתריסר מנות ייחודיות על בסיס אחד מחומרי הגלם האהובים במטבח התאי – חזיר. תאריכי הארוחות הקרובות: 5.11, 19.11, 10.12. מחיר הארוחה 450 ₪ לסועד.

צילום יהונתן בן חיים
צילום יהונתן בן חיים

קואה קון לק הינו חלל אינטימי שבמרכזו מטבח פתוח, הממוקם בסמוך למסעדת האם בית תאילנדי, בו מארח הבעלים יריב מלילי במטבחו הפרטי חובבי קולינריה משובחת לארוחת ערב התפורה ומותאמת לחיך הסועדים, תוך אפשרות לחוות ולצפות בתהליך הבישול. הקונספט של המטבח הסודי מבוסס על ארוחה מובנית ומורכבת מטעימות מהיסטוריית הקולינריה התאית, כולל מאכלים נדירים שלעולם לא הוטעמו בארץ וחלקם אף נדירים בתאילנד. הארוחה מורכבת מ- 8 עד 12 סוגי מנות שמוגשות לשולחן ב- 4-5 סבבים, ובנוסף עוד 3 עד 4 מתוקים תאילנדים. אופי הארוחה וחומרי הגלם נבחרים בהתאם לבקשת הלקוח וזמינות חומרי הגלם.

צילום יהונתן בן חיים
צילום יהונתן בן חיים

תפריט מהאף עד הזנב עושה שימוש בכל חלקי הבשר, כולל החלקים הפחות פופולריים ומוכרים: הואה מו צים צום – ראש חזיר מפורק ורוטב פלפלים חריף בצד; טום ספ מו – תבשיל מרקי של זנב ולשון חזיר, עשבים, שורשים, והרבה פלפל חריף; לאב מו – בשר חזיר קצוץ עם כבד כליות וריאות, נענע, כוסברה, פאק פאו, בצל שאלוט, צילי, רוטב דגים וקאו קואה; מו וואן – בטן חזיר מתוק לצד ירק מרענן; פאד בואפ מו סאפ – זוקיני חזיר קצוץ וביצה מקושקשת על הווק; יאם הו מו – סלט אוזני חזיר; קה מו – פולקה חזיר עם העור מבושל בחמשת התבלינים, לצד עלי חרדל כבושים ורוטב פלפלים חריף; מו קרופ פאד פט – פרוסות בטן חזיר קריספיות מבושלות בפייסט שורשים וחציל תאילנדי; קאלם פאד נאם פלה – כרוב מוקפץ ברוטב דגים;

צילום יהונתן בן חיים
צילום יהונתן בן חיים

מתוקים: קאנום קוק – קינוח אשר ניתן למצוא ברחובות תאילנד: פנקייק תאילנדי קטן עשוי מחלב קוקוס, קמח טפיוקה, קמח אורז ובצל ירוק מעל; מט קאנון – מרציפן מקטנית מש עטוף בחלמון ביצה מתוק; קאנום קואי- עוגות בננות מתוקות מאודות בסיר אידוי, חלב קוקוס, קמח טפיוקה וגרידת קוקוס טרי מעל; ארטיקים תאילנדים. משקאות:  BAN THAI KIYAHU – קטל וואן, בזיל תאי, צ'ילי ירוק, תפוז טרי, ליים וסירופ אגבה; סאקה – היאשיבורי ג'ונמאי דאי גינג'ו; יין לבן – אלבריניו, נורה דה נבה, ספרד.

צילום יהונתן בן חיים
צילום יהונתן בן חיים

לאורך כל הארוחה יוגשו יין, קוקטייל, סאקה, מים מינרלים ומים מוגזים. המזמינים יישבו יחד סביב שולחן אחד גדול לערב רווי טעמים ומרקמים. המקום מתאים לאירועים של עד 16 אורחים בישיבה סביב שולחן, עד 40 אורחים באירוע קוקטייל.

קואה קון לק בן יהודה 39 תל אביב. מנהלת אירועים: ענבר 03-5178568 (שלוחה 3)

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה