חדש במסעדת אואזיס: בראנץ' ימי שישי

מסעדת אואזיס בניצוחה של שף רימה אולברה, מתחילה במסורת חדשה של בראנץ' שישי בצהרים.
החל מיום שישי 1 ביולי ובמהלך החודשים יולי, אוגוסט וספטמבר, תציע המסעדה ארוחת בראנץ' מדי שישי, החל מ- 11:00 ועד 15:30, עם מגוון מנות בראנץ', כמו:

סלט זוקיני נא "אלה רומא" – רצועות זוקיני טריות, שמן כמהין לבנות, לימון ופקורינו רומאנו. 48 ₪
ביצים מקושקשות – עם שמנת, מעט קוניאק ו"דוקסל" עם שמן כמהין. מוגש עם חלה קטנטנה. 38 ₪
אומלט – עם גבינת שמנת עשבי תבלין ומקרל מעושן. מוגש עם חלה קטנטנה. 42 ₪
"BLT PUFFS" –  שלוש פחזניות קטנות עם בייקון פריך, חסה, עגבנייה ומיונז. 42 ₪
מקסיקו סיטי (שקשוקה מקסיקנית) – HUEVOS RANCHEROS  – שתי ביצים מבושלות בסלסת עגבניות שרופות ופלפלי אנצ'ו, עם חתיכות צ'וריסו עבודת יד. מוגש עם חלה קטנטנה. 56 ₪
פרנץ' טוסט – עם גראבלקס סלמון (או עגבניות צלויות) רוטב הולנדז ועירית. 59 ₪ או קרם פרש, סירופ דובדבני אמרונה ושברי שוקולד מריר. 46 ₪
“BANH MI” ויאטנמי מסורתי – סנדוויץ" עוף או טופו בחמישה תבלינים, ירקות מוחמצים, רוטב צ'ילי, עלי נענע וכוסברה בבגט. 48 ₪
לחוח מהגריל עם קונפי דג-ים – לימונים כבושים תוצרת בית, אריסה, חצילים מטוגנים ועשבי תיבול. 64 ₪
סלט חסה רומיין – עם רוטב עדין של אנשובי לבן ושום, גבינת פרמז'ן גרנה פאדנו וקרוטונים. 48 ₪
מולים טריים עשויים בלהבות – עם תפוחי אדמה פריכים ורוטב הרומסקו של רימה (רוטב קטאלני של שקדים, פלפלים, לימון ושמן זית). 72 ₪
טאקו דג פריך – (או פטריית מלך היער – טבעוני) עם איולי צ'יפוטלה, סלסה "סרג'יו" וליים טרי בטורטיות עבודת יד. 38 ₪
"פורצ'יני מזויפות" – צלחת פטריות מלך היער ענקיות, מושרות במשך יומיים בתמצית פורצ'יני צלויות עם שמן זית, פלפל שחור גרוס, פטרוזיליה ופרמזן איטלקית. 52 ₪

המטבח של רימה אולברה מבוסס על 30 שנות ניסיון במיטב המסעדות בקליפורניה ובעולם, ועובד אך ורק עם מרכיבים טריים ועונתיים, מהם מיוצר תפריט דינמי המשתנה על בסיס יום יומי, תוך שימוש בחומרי גלם ייחודים ויוצאי דופן – חלקם מובאים במיוחד מחוץ לארץ.
המסעדה הינה egan Friendly עם מגוון מנות צמחוניות מדי יום. כמו כן, ניתן לצמחן ולטבען את רוב מנות המסעדה.

 

'אואזיס' – מונטיפיורי 17, תל אביב. 03-6206022
א'-ה' – 19:00 עד אחרון הסועדים.
בראנץ' שישי – 11:00 – 15:30. המסעדה סגורה בשבת.

 

 

צילום תמר מצאפי






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה