חדש במסעדת "Olive Leaf” של שרתון תל-אביב: מנות קבועות ממרכיבים עונתיים בארוחת השבוע

החל מהחודש תציע מסעדת ה- Olive Leaf במלון שרתון ת"א, את "ארוחת השבוע" – שלוש מנות קבועות המבוססות על חומרי גלם עונתיים וטריים, אשר תשתנה אחת לשבוע.
מחיר הארוחה 150 ₪ לאדם, ובמהלכה יוגשו מנה ראשונה עיקרית, קינוח, ואף כוס יין.

דוגמאות לארוחת שבוע
ראשונות

פרח קישוא ממולא בבשר דגי ים קצוצים מוגש על קרפצ'יו שומר
סביצ'ה דג לבן במרק ארטישוק ירושלמי חמים

עיקריות
ספריבס טלה מקורמל בתבלינים
פוט-או–פה מוסר בציר זעפרן

קינוחים
קראנץ' תאנים וגלידת פיסטוק
קדאיף שוקולד וג'לי פיסטוק

ארוחת THANKS GIVING חגיגית ומסורתית תיערך במסעדה ב-23 לנובמבר. בין המנות שיוגשו:
הודו צלוי בעשבי תיבול ממולא בכבד אווז ומלווה בג'לי קרנברי
פשטידת בטטה וערמונים, ולקינוח פאי דלעת מתקתקה.
מחיר הארוחה לאדם: 200 ₪, כולל כוס יין.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה