חדש בקפה יפו – סביבה נטולת חלב

מתוך צורך של אורנה גבעון, מבעליו של קפה יפו, לשמירה על סביבה סטרילית נטולת חלב, בנתה השפית רוני ריבלין תפריט מיוחד לרגישים. מדובר בתפריט נטול מוצרי חלב הנוצר בסביבה סטרילית לחלוטין

מתוך צורך של אורנה גבעון, מבעליו של קפה יפו, לשמירה על סביבה סטרילית נטולת חלב, בנתה השפית רוני ריבלין תפריט מיוחד לרגישים. מדובר בתפריט נטול מוצרי חלב הנוצר בסביבה סטרילית לחלוטין. קפה יפוכעת, כל הרגישים לחלב וללקטוז יכולים לאכול קינוח בתום הארוחה ואפילו לחלוק פיצה או פסטה ללא חלב.

פריט ייחודי נוסף בקפה הוא הגלידות. עם פתיחת קפה יפו, הושק המותג "גלידה יפו" שכבר הספיקה להתברג כאחת מששת הגלידות המובילות בתל אביב על פי המגזין טיימאאוט. לאחרונה פותחה נוסחת הגלידות ללא סוכר של "גלידה יפו".

"קפה יפו" הוקם ביוזמתם של הזוג ניר ואורנה גבעון ומציע ארוחות ערב, בוקר וחידושים מעניינים. המקום  משתלב בנוף האותנטי של שוק הפשפשים, יחד עם הארכיטקטורה המודרנית והחדשה, באמצעות אלמנטים שונים ומגוונים אותם
ניתן לרכוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר