חדש בתל אביב: כריכי בשר מעושן ב- RUBEN

כריך הבשר המעושן מובא בגרסאות שונות ובתוספות ורטבים מגוונים המותאמים לטעמו של הקהל הישראלי ובתוספת של מלפפונים, חמוצים מסוג קורנישון ובירה אוסטרית

האחים רגב ושגיא עברון, מקימי רשת הפאבים האיריים מרפי'ס, חברו לתומר שלו ולשף גבי זילבר בהקמת RUBEN, המציע כריכים גדולים של בשר מעושן.

הבשר המעושן מתובל ועובר תהליך ארוך של עישון במעשנות ולאחר מכן אידוי בדודי אידוי. הוא נפרס במקום ומוכנס חם ובשכבות לכריך בכמות של 200 גרם נטו בשר לכריך.

כריך הבשר המעושן מובא בגרסאות שונות ובתוספות ורטבים מגוונים המותאמים לטעמו של הקהל הישראלי ובתוספת של מלפפונים, חמוצים מסוג קורנישון ובירה אוסטרית.

RUBEN, רח' יהודה הלוי 112 פינת קרליבך. טל. 0774908050

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר