חומוס סגול

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד קבלת מרקם חלק ואחיד. צילום תמר גולן
מתכון של תמר גולן עבור חברת כרמית החוגגת את יום העצמאות עם המנה הכי ישראלית בהכנה קלה בבית לארוחת על האש המשפחתית עם טאץ’ של בריאות וצבע שהם חגיגה לעיניים ולחך

רכיבים

3 סלקים בינוניים מקולפים, מבושלים וחתוכים (ניתן להשתמש בסלקים בוואקום – יותר מהיר)
1 פחית שימורי חומוס
3 כפות טחינה גולמית איכותית
2 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
1 כף שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד קבלת מרקם חלק ואחיד.

טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. ומגישים עם ארוחת העצמאות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר