חומוס

מצרכים:2 וחצי כוסות גרגירי חומוס שהושרו במים במשך לילה 1 כפית אבקת סודה לשתייה1/2 כוס טחינה גולמית2 שיני שום3 כפות שמן זיתמיץ סחוט משני לימוניםמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה:משרים את גרגירי החומוס במים למשך לילה שלם.לאחר מכן שוטפים את הגרגירים ומנקים.מבשלים את גרגירי החומוס בסיר עם מים למשך 5-6 שעות על אש קטנה, ומוסיפים את אבקת הסודה. לבדיקת מוכנות יש למולל את הגרגירים. כאשר הם רכים יודעים שזה מוכן. נותנים לחומוס המבושל להצטנן, ומכניסים למקרר לעוד לילה.לאחר מכן טוחנים את הגרגירים, ומוסיפים בהדרגה את הטחינה. לאחר מכן מוסיפים: שום, מיץ לימון,שמן זית – טועמים ומשפרים.

מצרכים:
2 וחצי כוסות גרגירי חומוס שהושרו במים במשך לילה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כוס טחינה גולמית
2 שיני שום
3 כפות שמן זית
מיץ סחוט משני לימונים
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
משרים את גרגירי החומוס במים למשך לילה שלם.
לאחר מכן שוטפים את הגרגירים ומנקים.
מבשלים את גרגירי החומוס בסיר עם מים למשך 5-6 שעות על אש קטנה, ומוסיפים את אבקת הסודה.
לבדיקת מוכנות יש למולל את הגרגירים. כאשר הם רכים יודעים שזה מוכן.
נותנים לחומוס המבושל להצטנן, ומכניסים למקרר לעוד לילה.
לאחר מכן טוחנים את הגרגירים, ומוסיפים בהדרגה את הטחינה.
לאחר מכן מוסיפים: שום, מיץ לימון,שמן זית – טועמים ומשפרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר