חומרי הגלם של יולי אוגוסט בתפריט הקיץ החדש של רוקח 73

מסעדת "רוקח 73" ושף איל לביא חוגגים את הקיץ עם חומרי הגלם העונתיים. התפריט החדש מורכב מאוסף מנות קלילות, צבעוניות, עשויות מחומרי גלם טריים: אספרגוס, זיתי קלמטה, קלאמרי ושרימפס טריים, עגבניות, דגי ים ואויסטרים, גבינה כחולה, פלפלים וטרגון.

המנות החדשות אינן מחולקות בחלוקה קלאסית של מנות ראשונות ועיקריות, והסועדים מוזמנים לבנות הרכב של מנות לפי טעמם האישי, ואף לחלוק מספר מנות בשולחן.
ניתן גם להרכיב ארוחת טעימות זוגית מתפריט הקיץ, המורכבת מחמש מנות זוגיות וקינוח זוגי. הארוחה כוללת שתי מנות ראשונות למרכז השולחן לבחירה, שתי מנות ביניים לבחירה: סורבה לימון קמפרי ונענע, אספרסו סרטנים, או אספרסו של מרק היום. שלוש מנות לבחירה מהתפריט, וקינוח זוגי.
מחיר הארוחה הזוגית: 330 ₪.

התפריט יוגש החל מיום ראשון 6 ביולי ומדי יום מ- 12:00 עד 24:00.

ומה בתפריט הקיץ של "רוקח 73":
דגי רשת מטוגנים עם לבבות חסה וסלט עגבניות, שום, לימון משומר ופלפלים חריפים (52 ₪).
אספרגוס עטוף בפרושוטו, פרמזן ועלי פילו פריכים מוגש עם עלי רוקט, מלון ובלסמי (58 ₪).
אספרגוס ירוק ברוטב גבינה כחולה (48 ₪).
אסקבש דגי ים בתחמיץ של פלפלים זעפרן ותבלינים ים תיכוניים. מוגש עם סלט עדשים שחורים (58 ₪).
ניסואז ירקות קייץ עם קונפי דג בטרגון, זיתי קלמטה, בצל סגול ושעועית ירוקה (72 ₪).
סביצ'ה דג ים עם סלרי, עגבניות שרי, בצל סגול בשמן זית, לימון ובזיליקום (58 ₪).
תבשיל קלאמרי ומרגז עם תפו"א ורוטב רומסקו (56 ₪).
שיפוד שרימפס עם בייקון ואפרסק על סלט נבטי חמנייה, ארוגולה ורוקפור (57 ₪).
שייטל פלנצ'ה עם סלט עלים ירוקים, עגבניות שרי, פלפלים ובצל סגול גבינת פיקורינו מעל (52 ₪).
בייבי סקאלופס מוקרמים בחמאת בזיליקום טקילה וטבסקו (58 ₪). שלושה אוייסטרים דיאבלו (52 ₪).

בקינוחים:
מינסטרונה פירות קיץ עם קציפת יוגורט וניל וסורבה לימון; פטל שחור עם קרם מסקרפונה, פילו שקדים ובלסמי מצומצם.


רוקח 73
שד' רוקח 73, תל אביב
טל. 03-7448844

א'-ש' 9:00 עד 24:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה