חזה עוף בצ'אטני מנגו חריף

חברת נפטון מציעה מתכון המבוסס על צ'אטני מנגו חריף מסדרת הצ'אטני החדשה המיועדת לתיבול, הגשה, הכנה והעשרה של מגוון מנות

להניח את חזה העוף בצלחת הגשה. לנער את בקבוק הצ'אטני מנגו חריף ולצקת מעט מעל. צילום דניאל לילה
להניח את חזה העוף בצלחת הגשה. לנער את בקבוק הצ'אטני מנגו חריף ולצקת מעט מעל. צילום דניאל לילה

מצרכים ל-4 מנות

1 בקבוק צ'אטני מנגו חריף כמו של נפטון
4 שניצלים גדולים ועבים או 2 פרפרים שלמים של חזה עוף פרוסים לפילטים עבים (כ-1 ס"מ)

3 כפות קמח

שמן לטיגון

1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

לערבב את הקמח והמלח.

לקמח את חזה העוף מכל הצדדים.

לחמם שמן במחבת ולטגן את חזות העוף להזהבה קלה.

הגשה

להניח את חזה העוף בצלחת הגשה.

לנער את בקבוק הצ'אטני מנגו חריף ולצקת מעט מעל.

להוסיף תלולית של צ'אטני ליד חזה העוף ולהגיש מיד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה