חזה עוף צלוי בזיגוג משמש

המתכון של שף עופר פישמן מקבוצת ISS ישראל (ISS Catering Services), העובד כשף ראשי באינטל חיפה

חזה עוף צלוי בזיגוג משמש
חזה עוף צלוי בזיגוג משמש, צילום קובי קואנקס

מצרכים ל-2 מנות

100 מ"ל שמן

30 גרם  שיני שום

60 גרם  כפות סוכר חום

100 גרם  כפות ריבת משמש

60 גרם  כפות רוטב צ’ילי מתוק

400 גרם חזה עוף (אפשר להכין עם נתחי עוף או פרגיות)

קורט מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-190 מעלות, מרפדים תבנית ברדיד אלומיניום, ומשמנים בכף שמן.

מחממים שמן במחבת, מוסיפים שום ומטגנים דקה.

מוסיפים סוכר, ריבה וצ’ילי.

מערבבים ומסירים מהאש.

מתבלים במלח ופלפל.

מניחים את העוף בתבנית.

יוצקים מעל את הזיגוג ואופים כ-15 דקות.

מגישים עם סלט ירוק.

 

המתכון של שף עופר פישמן מקבוצת ISS ישראל (ISS Catering Services), העובד כשף ראשי באינטל חיפה






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה