חטיף אנרגיה

מתכון של שף לורו עבור חברת כרמית לחטיף אנרגיה ביתי המשלב את השוקולד צ'יפס שלה ונראה כי הוא מפתה יותר מהתעשייתיים

מכניסים למעבד מזון את הגרנולה, מיקס זרעים לסלט, קוקוס ופולי קקאו גרוס. צילום סטודיו כרמית
מכניסים למעבד מזון את הגרנולה, מיקס זרעים לסלט, קוקוס ופולי קקאו גרוס. צילום סטודיו כרמית

מצרכים

200 גר' גרנולה (כל סוג)

100 גר' מיקס זרעים לסלט שאוהבים

50  גר' קוקוס לבן

100 גר' חמאת בוטנים, חמאת לוז או ממרח אחר שאוהבים

200 גר' דבש או סילאן

40 גר' פולי קקאו גרוס

150 גרם שוקולד צ'יפס כמו אגו

אופן ההכנה

מכניסים למעבד מזון את הגרנולה, מיקס זרעים לסלט, קוקוס ופולי קקאו גרוס.

טוחנים בערך דקה אחת.

מוסיפים את החמאה או ממרח לפי הטעם.

ממשיכים לערבב במעבד מזון.

מבשלים את הדבש או סילאן  ל- 118 מעלות.

יוצקים לתערובת תוך כדי ערבוב.

מעבירים לתבנית ומהדקים היטב.

מקררים לחלוטין בערך שעה עד שעתיים

חותכים לגודל וצורה רצויה של מלבנים או מרובעים.

ממיסים את שוקולד הצ'יפס.

מצפים את החטיפים בשוקולד המומס.

מעבירים לצינון מוחלט לפני ההגשה.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה