חיתוכיות – ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צי’פס

פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות. מניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות. מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות להשחמה. צילום נמרוד סונדרס
השפית קונדיטורית קרין גורן והמתכונאי רון יוחננוב בפרויקט משותף של מתכונים עבור מותג KENWOOD. זהו מתכון של קרין גורן שהכי כיף לנשנש – סופר קל ומהיר להכנה ובלי ויתור על הטעם. במתכון השתמשה קארין גורן במיקסר פטיסייר של קנווד עם משקל מובנה, ממיס ופלטת חימום להתפחת בצק

מצרכים ל-20 מנות ריבועי גבינה

1 חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם וניל

1 חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם שוקולד

500 גרם גבינת מסקרפונה

2 ביצים L

צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

פורסים את בצק השוקולד לפרוסות דקות.

מניחים בצפיפות בתבנית עם נייר אפייה.

מהדקים בידיים לשכבה אחידה.

אופים ב-180 מעלות 20 דקות, להתייצבות.

טורפים קרם מסקרפונה וביצים לתערובת אחידה.

מוציאים את התבנית מהתנור.

צילום נמרוד סונדרס

מורחים את הקרם על התחתית (זהירות! חם).

פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות.

מניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות.

מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, להשחמה.

מצננים לפני שפורסים ואוכלים.

לינק למתכון באתר פודי

לינק למתחם המתכונים בפרויקט

צילום נמרוד סונדרס

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר