חלות ממולאות תרד פטריות וגבינה

להכנת המילוי מטגנים במחבת את הבצל החתוך לקוביות עד הזהבה. מוסיפים את הפטריות, השום, התרד והתבלינים. צילום ליאור אוחיון
מתכון של כוכבת מאסטר שף ליאור אוחיון מיה תעשיות מזון לחלות אפויות ממולאות בתרד, פטריות וגבינה. מתאים לכ-15 חלות קטנות. זמן הכנה כשעתיים

חומרים

1 קילו קמח לבן

40 גרם שמרים יבשים אינסטנט לאפייה (2 כפות שמרים יבשים) כמו של מיה

150 גרם סוכר

15 גרם מלח

100 מ"ל שמן זית

2 כוסות מים

1 ביצה

צילום ליאור אוחיון
צילום ליאור אוחיון

אופן ההכנה

מכניסים את כל הרכיבים למיקסר עם וו לישה לזמן של 8-10 דקות עד קבלת בצק אחיד ורך.

מפדרים משטח עבודה עם מעט קמח.

עושים כדור מהבצק.

משמנים אותו קלות ומכניסים לקערה גדולה שאותה מכסים בניילון נצמד ומגבת.

מתפיחים כשעה אחת ולאחר מכן מחלקים לכדורים של 70 גרם לכל כדור.

את הבצק ממלאים במילוי שהכנתו מופיעה למטה.

סוגרים את הכדור יפה ומכניסים לתבנית סיליקון.

טורפים ביצה ושמים מעל לכל כדור שכבה דקה עם מברשת. לקישוט החלות ניתן לפזר קצח ושומשום.

אופים 20-30 דקות עד השחמה יפה.

מצרכים למילוי

1 בצל

500 גרם תרד קפוא

5 פטריות

200 גרם גבינת מסקרפונה

קורט מלח

קורט אגוז מוסקט

קורט פלפל שחור

אופן ההכנה

מטגנים במחבת את הבצל החתוך לקוביות עד הזהבה.

מוסיפים את הפטריות, השום, התרד והתבלינים.

מטגנים עוד 5-8 דקות.

מכניסים את התערובת לקירור למשך כ- 15 דקות.

לאחר הקירור מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומאזנים טעמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר